What's hot? ΚΥΠΡΙΑΚΟ· ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ· ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ· VOICE·

INFO

03.05.2017 | 08:39
Τελευταία ενημέρωση: 03.05.2017 | 11:56

«Vedomosti Cyprus» καλωσόρισες!

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Ενημέρωση γύρω από οικονομικές, επιχειρηματικές και πολιτικές ειδήσεις από την Κύπρο, ξεκινά μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές και έντυπες επιχειρηματικές εφημερίδες της Ρωσίας, η Vedomosti, η οποία εγκαινίασε τις εργασίες της στο νησί, με εκδήλωση στη μαρίνα Λεμεσού.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος καλωσόρισε τη νέα έκδοση της εφημερίδας για την Κύπρο, που θα φέρει την ονομασία "Vedomosti Cyprus".

Ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε πως η Λεμεσός είναι μια πόλη που εξελίσσεται δυναμικά στον οικονομικό τομέα, με έντονο πολυπολιτισμικό χαρακτήρα και υπέδειξε πως "ένα από τα δυνατά στοιχεία αυτής της πολυπολιτισμικότητας της είναι η Ρωσική κοινότητα".

"Είμαι σίγουρος πως η Vedomosti θα προσφέρει την ευκαιρία στη Ρωσική κοινότητα για μια αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση και ταυτόχρονα, ως δυναμικός οργανισμός ΜΜΕ, θα προσφέρει για τη Λεμεσό και την Κύπρο γενικότερα, ακόμα ένα πιο εμπλουτισμένο δίκτυο δημόσιας πληροφόρησης", συμπλήρωσε.

Εκπρόσωπος του Ρώσου Πρέσβη στην Κύπρο, Stanislav Osadchiy, εξέφρασε την βεβαιότητα του πως η παρουσία της Vedomosti στην Κύπρο θα εκτιμηθεί από τους Ρώσους και τους Κύπριους επιχειρηματίες και σημείωσε πως, την ίδια ώρα, αυτή η παρουσία θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων των δυο λαών.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης εκ των διευθυντικών στελεχών της εφημερίδας, οι Dmitry Solopov και Aleksandr Shlychkov, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για επέκταση των δραστηριοτήτων της "Vedomosti" στην Κύπρο.

Στόχος, όπως ανέφεραν, είναι να φέρουν πιο κοντά την επιχειρηματική ζωή της Κύπρου και της Ρωσία και σημείωσαν ότι η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει αρχικά, σε περίπου δυο εβδομάδες, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Όπως εξάλλου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της "Vedomosti Cyprus", Konstantin Kolpakov, η επέκταση των εργασιών του ομίλου στο νησί θα γίνει σταδιακά, με στόχο να κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερο στάδιο και έντυπη έκδοση.

Όπως εξάλλου αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, η εφημερίδα ξεκίνησε το 1999 με τη συμμετοχή των "Financial Times" και της "Wall Street Journal", ενώ πριν δυο χρόνια πέρασε εξ ολοκλήρου στα χέρια ρωσικής εταιρείας, η οποία διατήρησε το δικαίωμα χρήσης του υλικού των δυο μεγάλων οικονομικών εφημερίδων.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Σοκ στη Μουταγιάκα! Ο πατέρας αναζητούσε τον γιο του κι αυτός ήταν νεκρός επί 2 μέρες στο διαμέρισμά του
  2. Διεθνής καταγγελία για την εκστρατεία φίμωσης της «Afrika» από την κυβέρνηση Ερντογάν
  3. Bitcoin: Έπεσε μέσα στις προβλέψεις της η Saxo Bank και η φρενίτιδα συνεχίζεται - Δύο χώρες ενώνονται για να το καταστρέψουν!
  4. Πιο…χαμηλά δε γίνεται! Δείτε ένα «ρώσο μαχητή» να ακουμπά το έδαφος με απίστευτη ταχύτητα!
  5. Θερμό επεισόδιο με προειδοποιητικά πυρά μεταξύ μαχητικών ΗΠΑ - Ρωσίας πάνω από τη Συρία!
  6. Ν. Παπαδόπουλος: Μονόδρομος για την Οικονομία ο Φορέας Διαχείρισης ΜΕΔ