What's hot? ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΙΚ· ΧΙΟΝΙΑ· ΛΟΥΪΣ ΚΑΡΛΟΣ· CYTA HELLAS·

INFO

Πόρισμα-«φωτιά» Κληρίδη για «σάπια μήλα» εντός Αστυνομίας: Εισηγείται ποινική δίωξη εις βάρος του Υπαρχ. της Αστυνομίας!

Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση: 04.05.2017 | 19:59
Πρώτη δημοσίευση: 04.05.2017 | 14:49
     

- Την έρευνα είχε διατάξει ο Αρχηγός της Αστυνομίας επ' αφορμή αστυνομικής εμπλοκής στο τετραπλό φονικό
- Καταλογίζονται σημαντικές παραλείψεις και παραπτώματα στον Βοηθ. αρχηγό Αστυνομίας Αντ. Κυριάκου 
- Στο πόρισμα γίνεται εισήγηση για άσκηση ποινική δίωξης περί παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου
- Στοιχειοθετείται ποινική υπόθεση για διαρροή φακέλου Interpol
- Αφορά στην διαρροή για την υπόθεση που προέκυψε με την Ιντερπόλ Σερβίας και τους εκτελεστές 
- Στα άλλα 2 σημεία γίνεται εισήγηση προς τον Αρχ. Αστυνομίας για διερεύνηση πειθαρχικών παραπτωμάτων κατά άλλων αξιωματικών
- Δείτε το ρεπορτάζ με τα 3 σημεία της ανακοίνωσης Κληρίδη

Οι τρεις ποινικοί ανακριτές είχαν διοριστεί στις 9 Αυγούστου του 2016 από τον Γενικό Εισαγγελέα για τη διεξαγωγή της ποινικής ανάκρισης αναφορικά “με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων υπό οποιουδήποτε προσώπου, σχετικά με την ενδεχόμενη εμπλοκή μελών της Αστυνομίας ή άλλων προσώπων σε υποθέσεις διαπλοκής, διαφθοράς και άλλων αδικημάτων στη βάση συγκεκριμένων πληροφοριών που διαβιβάστηκαν στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα με επιστολή του Αρχηγού Αστυνομίας στις 2/8/2016 και με επιστολή του Υπουργού Δικαιοσύνης στις 8/8/2016”.

Η σταγόνα που είχε ξεχειλίσει το ποτήρι στάθηκε το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας, με θύματα και στόχο τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, και παράπλευρες απώλειες το ζεύγος Ηλία και Σκεύης Χ" ευθυμίου, καθώς και τον ένα εκ των δύο Αλβανών εκτελεστών. Εκ παραλλήλου στον χώρο παρευρίσκοντο και εκτός υπηρεσίας, αλλά ένοπλα μέλη της Αστυνομίας, με ένα εξ αυτών να τραυματίζεται...

Σύμφωνα λοιπόν με το ανακοινωθέν εκ μέρους του Γεν. Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, "εν σχέση με την πληροφορία που εδόθη και την τηλεφωνική επικοινωνία προς την Ιντερπόλ Σερβίας, (αναφορικά με το πρώτο ζεύγος εκτελεστών που θα εκτελούσαν τον Καλοψιδιώτη) αναφέρεται ότι οι πληροφορίες αυτές δεν προσεγγίστηκαν με την δέουσα σοβαρότητα και δεν διερευνήθηκαν επαρκώς ή και καθόλου. Παρατηρούνται συναφώς παραλείψεις και εσφαλμένοι χειρισμοί, δεν διαπιστώνεται όμως ύπαρξη μαρτυρίας που να καταδεικνύει ότι οι πιο πάνω πράξεις και παραλείψεις έγιναν εσκεμμένα, ούτως ώστε να στοιχειοθετούνται πειθαρχικά αδικήματα, είναι όμως συγκεκριμένες πράξεις ή παραλείψεις των προαναφερθέντων αξιωματικών,δύναται να συνιστούν πειθαρχικά αδικήματα και εναπόκειται στον Αρχηγό της Αστυνομίας να επιληφθεί του θέματος", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. 

Δεύτερο σημείο στο οποίο αναφέρεται ο κ. Κληρίδης "από την όλη συμπεριφορά του Κυπρίου μέλους της αστυνομικής δύναμης και το σύνολο της μαρτυρίας δεν διαπιστώνεται η διάπραξη ποινικού αδικήματος", αναφερόμενος στο μέλος της Ιντερπόλ Κύπρου που έκανε το τηλέφωνο φιάσκο που ουσιαστικά προειδοποίησε τους δράστες. Πλήν όμως, συμπληρώνει, γίνεται εισήγηση προς την ηγεσία της Αστυνομίας όπως εξετάσει το ενδεχόμενο διάπραξης πειθαρχικών αδικημάτων εναντίον του.

Τρίτο σημείο αφορά στον Βοηθό Αρχηγό (Υπαρχηγό) Αστυνομίας Αντρ. Κυριάκου, για την διαρροή του φακέλου της Ιντερπόλ προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Στην ανακοίνωση Κληρίδη αναφέρεται πως "οδηγούμαστε στο συμπέρασμα, ότι το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να διενεργήσει την διαρροή των εμπιστευτικών αυτών και ευαίσθητων πληροφοριών ήταν ο υπαρχηγός της Αστυνομίας Α. Κυριάκου. Η μελέτη και η εκτίμηση του μαρτυρικού υλικού οδηγεί στο συμπέρασμα στοιχειοθέτησης ποινικής υπόθεσης και δικαιολογεί την έναρξη ποινικής διώξης για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Δείτε το ρεπορτάζ για την ανακοίνωση Κληρίδη:
Αναλυτικότερα για την υπόθεση:
Στοιχειοθετείται ποινική υπόθεση και δικαιολογείται έναρξη ποινικής δίωξης σε σχέση με την υπόθεση διαρροής περιεχομένου φακέλου της Interpol προς τα ΜΜΕ, σύμφωνα με το πόρισμα των τριών ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων διαπλοκής ή διαφθοράς από μέλη της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας.

Όπως σημειώνεται, η διερεύνηση του θέματος της διαρροής του περιεχομένου του φακέλου της Interpol προς τα ΜΜΕ και το σύνολο του συλλεγέντος μαρτυρικού υλικού οδηγεί στο συμπέρασμα ότι “το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να διενεργήσει τη διαρροή εμπιστευτικών και ευαίσθητων πληροφοριών από φάκελο της Interpol προς τα ΜΜΕ ήταν ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας Α. Κυριάκου”.


Οι τρεις ποινικοί ανακριτές, Ανδρέας Πασχαλίδης, πρώην Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου και νυν Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων Εναντίον της Αστυνομίας, Παναγιώτης Πελαγίας, πρώην ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας και Αγαμέμνων Δημητρίου, πρώην αξιωματικός της Αστυνομίας, είχαν διοριστεί από το Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη στις 9 Αυγούστου πέρσι, για να διεξαγάγουν ποινική ανάκριση αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων σχετικά με την ενδεχόμενη εμπλοκή μελών της Αστυνομίας ή άλλων προσώπων σε υποθέσεις διαπλοκής, διαφθοράς και άλλων αδικημάτων.

Ο διορισμός έγινε στη βάση συγκεκριμένων πληροφοριών που διαβιβάστηκαν στον Γενικό Εισαγγελέα, από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και από τον Αρχηγό της Αστυνομίας που αφορούν το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2016.

Η επιστολή του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης αναφερόταν σε πληροφορίες που είχαν διαβιβαστεί από τις αστυνομικές αρχές της Σερβίας σχετικά με άφιξη στην Κύπρο πληρωμένων δολοφόνων για διάπραξη φόνου και τον τρόπο διαχείρισης αυτών των πληροφοριών , την ενδεχόμενη εμπλοκή δεσμοφύλακα στην υπόθεση και τον τρόπο ενέργειας μέλους της Interpol Λευκωσίας που χειρίστηκε πληροφορίες από την Interpol Σερβίας.

Στα συμπεράσματά και στις διαπιστώσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα γίνεται λόγος για παραλείψεις, εσφαλμένους χειρισμούς, με έγκαιρη και ελλιπή διερεύνηση από την Αστυνομία. Εξάλλου, με βάση την ανακοίνωση, γίνονται συστάσεις για διερεύνηση του ενδεχομένου διάπραξης πειθαρχικών αδικημάτων από μέλη της Δύναμης.

Όπως αναφέρεται, σε σχέση με τις πληροφορίες εμπιστευτικής φύσεως που διαβιβάστηκαν από τις Σερβικές στις Κυπριακές αρχές που αφορούσαν την κάθοδο στην Κύπρο εκτελεστών με σκοπό δολοφονικές πράξεις, έγιναν δύο διοικητικές έρευνες στην Αστυνομία, οι οποίες αφορούσαν τη διαρροή και δημοσίευση στον ηλεκτρονικό και στον έντυπο Τύπο, αυτών των πληροφοριών. Καμιά όμως δεν κατέληξε σε θετικό αποτέλεσμα ως προς την ταυτότητα του προσώπου ή των προσώπων που ευθύνονται για τις διαρροές. Οι διαρροές αφορούσαν, αν όχι ολόκληρο το περιεχόμενο του τηρουμένου φακέλου της Interpol Κύπρου, το συντριπτικό μέρος του, περιλαμβανομένων και φωτογραφιών κάποιων εγγράφων.

“Σε σχέση με το θέμα τούτο, η ενδελεχής διερεύνησή του από τους ανακριτές και το σύνολο του συλλεγέντος μαρτυρικού υλικού, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να διενεργήσει τη διαρροή των εμπιστευτικών αυτών και ευαίσθητων πληροφοριών, ήταν ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας κ. Α. Κυριάκου. Η μελέτη και εκτίμηση του μαρτυρικού υλικού ως συνόλου, οδηγεί σε συμπέρασμα στοιχειοθέτησης ποινικής υπόθεσης και δικαιολογεί την έναρξη ποινικής δίωξης για Παραβίαση Υπηρεσιακού Απορρήτου στη βάση του άρθρου 135 του Ποινικού Κώδικα Κεφ. 154 καθώς επίσης και για το συναφές αδίκημα του άρθρου 16 του περί Κανονισμών Ασφαλείας Διαβαθμισμένων Πληροφοριών , Εγγράφων και Υλικού και για Συναφή Θέματα Νόμου του 2002 – Νόμος αρ. 216(Ι)/2002”, αναφέρεται.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο εμπλοκής δεσμοφύλακα των Κεντρικών Φυλακών στην υπόθεση, αναφέρεται πως σύμφωνα με ληφθείσα μαρτυρία, στις 21.3.2016 είχε αποσταλεί από την Κύπρο μέσω της εταιρείας Western Union, σε τραπεζικό λογαριασμό που ανήκε στον Σέρβο φερόμενο ως οργανωτή δολοφονιών, το ποσό ων €1,000 με εντολή του Μ. Χριστοδούλου, άλλως Μπένυ, ο οποίος καταδικάστηκε πρόσφατα σε ποινές ισόβιας κάθειρξης για τον τετραπλό φόνο. Το ποσό εκείνο στάληκε με την προσωπική συμμετοχή του δεσμοφύλακα των Κεντρικών Φυλακών. Μαρτυρία καταδεικνύει ότι το ποσό εκείνο στάληκε προς αντιμετώπιση εξόδων του Σέρβου οργανωτή ο οποίος θα ερχόταν στην Κύπρο για τη δολοφονία κάποιων προσώπων, όχι σχετιζόμενου με τον τετραπλό φόνο στην Αγία Νάπα.

Ελλείψει μαρτυρίας που να καταδεικνύει ότι ο δεσμοφύλακας γνώριζε ότι η αποστολή χρημάτων την οποία διενήργησε σχετιζόταν με σκοπούμενη διάπραξη δολοφονίας και επίσης ελλείψει μαρτυρίας ότι ο ίδιος είχε προσπορισθεί ή θα προσπορίζετο οποιοδήποτε χρηματικό ή άλλο όφελος για την πράξη του, δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν ποινικά αδικήματα εναντίον του, σημειώνεται και συστήνεται προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως η διερεύνηση του ενδεχομένου διάπραξης πειθαρχικών αδικημάτων, μεταξύ άλλων, του αδικήματος του Άρθρου 60(2)(ε) σε συνδυασμό με το άρθρο 73(1)(β) του περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμου – Νόμος αρ. 1/90, ως προς τον τρόπο συμπεριφοράς του συγκεκριμένου δεσμοφύλακα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα ύποπτων σχέσεων μελών της Αστυνομίας Κύπρου με θεωρούμενα ως εγκληματικά στοιχεία, αναφέρεται πως από διάφορα στοιχεία μαρτυρίας, προέκυψε ότι 4 μέλη της αστυνομικής δύναμης, ήτοι 3 αστυφύλακες και ένας αναπληρωτής λοχίας, εδώ και αρκετά χρόνια, διατηρούσαν στενές φιλικές σχέσεις με τον δολοφονηθέντα στον τετραπλό φόνο της Αγίας Νάπας, επιχειρηματία Φ. Καλοψιδιώτη.


Από αριθμό καταθέσεων, από ενημερωτικά δελτία και από άλλα έγγραφα της Αστυνομίας αλλά και από συλλεγείσες πληροφορίες, προκύπτει ότι κάποια από τα μέλη αυτά της Δύναμης φαίνεται να διατηρούσαν και επαγγελματικής φύσεως σχέσεις με τον ίδιο επιχειρηματία, όπως είναι η παροχή προς αυτόν υπηρεσιών προσωπικής ασφάλειας και η διαχείριση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε υποστατικά που του ανήκαν. Οι πληροφορίες αναφορικά με αυτές τις σχέσεις και διασυνδέσεις των μελών της Δύναμης ήσαν σε γνώση της Αστυνομίας από το 2011, προστίθεται.

Παρά ταύτα, πλην της επιβολής σε κάποια από αυτά τα μέλη της Δύναμης πειθαρχικών ποινών σε παρεμφερή ζητήματα και μεταθέσεων προς το σκοπό της απομάκρυνσης τους από την εστία αυτής της σχέσης, διαπιστώνεται ότι δεν διενεργήθηκε ποτέ σοβαρή και επίσημη διερεύνηση του ενδεχομένου διάπραξης από αυτούς αδικημάτων ποινικής ή πειθαρχικής φύσεως, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

“Δυστυχώς η μη έγκαιρη διερεύνηση από την Αστυνομία, ή η ελλιπής διερεύνηση της απαράδεκτης αυτής κατάστασης πραγμάτων, δυσχέραναν ιδιαίτερα την στοιχειοθέτηση συγκεκριμένων ποινικών αδικημάτων. Η διαχρονική απροθυμία επίσης άλλων μελών της Δύναμης όπως δώσουν πληρέστερη μαρτυρία ως προς αυτά τα θέματα, δεν ήταν βοηθητική με αποτέλεσμα, τα διαθέσιμα στοιχεία εναντίον των ατόμων τούτων, να παραμείνουν στο επίπεδο απλών πληροφοριών και/ή μαρτυρίας η οποία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από ποινικό δικαστήριο, ή θα είναι εξαιρετικά μειωμένης βαρύτητας”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας.

Προστίθεται πως “επισταμένη μελέτη των καταθέσεων που έχουν ληφθεί τόσο αρχικά, όσο και συμπληρωματικά από τους ανακριτές, καταδεικνύει ότι για τη στοιχειοθέτηση συγκεκριμένων ποινικών αδικημάτων εναντίον των προαναφερθέντων αστυνομικών, παρατηρούνται σημαντικά κενά ως προς την απόδειξη απαραίτητων στοιχείων των αδικημάτων. Τέτοια στοιχεία είναι π.χ. η απόδειξη σχέσης εργοδοσίας, η ύπαρξη μαρτυρίας για αμοιβή ή αντάλλαγμα, η ενδεχόμενη λόγω παρανομία οπλοφορίας κλπ”.

“Με αυτά τα δεδομένα, και προς το σκοπό της αντιμετώπισης της συμπεριφοράς αυτής μελών της Δύναμης όπως διαφαίνεται από τη μαρτυρία, υποβάλλεται έντονη εισήγηση προς την ηγεσία της Αστυνομίας, όπως έστω και καθυστερημένα, παρά τις εγγενείς δυσκολίες, εγκύψει σοβαρά επί του θέματος τούτου και προβεί σε διερεύνηση του ενδεχομένου διάπραξης πειθαρχικών αδικημάτων από τα μέλη αυτά της Δύναμης. Η ανεκτικότητα η οποία επιδείχθηκε για σειρά ετών συνέτεινε στη συνέχιση της προκλητικής τους συμπεριφοράς δεν πρέπει κατ΄ουδένα λόγο να συνεχίσει, δίδοντας λανθασμένα μηνύματα προς τους ίδιους και προς άλλα μέλη της Δύναμης”, αναφέρεται.

Σε ό,τι αφορά τη διαρροή της μελέτης με τίτλο «Η πρόληψη και αντιμετώπιση της διαφθοράς στην Αστυνομία Κύπρου» ημερ. 20.1.2015, σημειώνεται πως “η μελέτη αυτή ετοιμάστηκε κατόπιν οδηγιών του νυν Αρχηγού της Αστυνομίας, από πενταμελή επιτροπή με πρόεδρο τον Βοηθό Αρχηγό Στ. Παπαθεοδώρου και παραδόθηκε στον ίδιο τον Αρχηγό στις 20.1.15. Αν και δεν είχε ειδικά διαβαθμιστεί η μελέτη, εν τούτοις θεωρείται ως υπηρεσιακό έγγραφο το οποίο τυγχάνει χειρισμού ενδοϋπηρεσιακά και μόνο για υπηρεσιακούς σκοπούς”.

“Παρά ταύτα, στις 5.7.2016, βουλευτής επεδείκνυε αντίγραφο της μελέτης κατά τη συζήτηση θεμάτων Αστυνομίας ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως. Επίσης, την επόμενη δημοσιεύτηκαν σε καθημερινή εφημερίδα αποσπάσματα από τη μελέτη την οποία κατείχε η βουλευτής”, αναφέρεται.

Προστίθεται πως “από το σύνολο της συλλεγείσας άμεσης και περιστατικής μαρτυρίας φαίνεται να εμπλέκεται στο θέμα της διαρροής ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας κ. Α. Κυριάκου. Υπό τις περιστάσεις, στοιχειοθετείται το ποινικό αδίκημα του άρθρου 135 του Ποινικού Κώδικα Κεφ. 154 για Παραβίαση Υπηρεσιακού Απορρήτου, σε σχέση με το οποίο δικαιολογείται η δίωξη του”.


Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση από την Αστυνομία Κύπρου των πληροφοριών που λήφθηκαν από την Interpol Σερβίας αναφέρεται πως εμπλεκόμενοι αξιωματικοί της Κυπριακής Αστυνομίας στο χειρισμό των πληροφοριών που λήφθηκαν από την Interpol Σερβίας περί «συμβολαίου θανάτου» ήσαν ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, ένας Ανώτερος Υπαστυνόμος και ένας Υπαστυνόμος.

“Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τη μελέτη του μαρτυρικού υλικού είναι ότι αν και είχαν ληφθεί συγκεκριμένες και σημαντικές πληροφορίες από τις Σερβικές αρχές, εν τούτοις αυτές δεν προσεγγίστηκαν με τη δέουσα σοβαρότητα και δεν διερευνήθηκαν επαρκώς , επιμελώς, ή καθόλου. Παρατηρούνται συναφώς παραλείψεις και/ή εσφαλμένοι χειρισμοί”, προστίθεται.

Επίσης αναφέρεται πως “δεν διαπιστώνεται η ύπαρξη μαρτυρίας που να καταδεικνύει ότι οι πιο πάνω πράξεις και/ή παραλείψεις έγιναν εσκεμμένα ούτως ώστε να στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα, πλην όμως συγκεκριμένες πράξεις ή παραλείψεις των προαναφερθέντων αξιωματικών, δυνατόν να συνιστούν πειθαρχικά αδικήματα” και πως εναπόκειται στον Αρχηγό Αστυνομίας να επιληφθεί.

Για την τηλεφωνική επικοινωνία μέλους της Interpol Κύπρου με Σέρβο οργανωτή εγκλήματος αναφέρεται πως μετά από σχετική παράκληση της Κυπριακής Αστυνομίας προς την Interpol Σερβίας όπως της παρασχεθούν κάποια συγκεκριμένα τηλεπικοινωνιακά στοιχεία, η δεύτερη παρέσχε το όνομα Σέρβου πολίτη ο οποίος θεωρείτο ως οργανωτής φόνου και στον οποίο ανήκε συγκεκριμένος αριθμός τηλεφώνου.

“Αστυφύλακας της Interpol Κύπρου, χειριστής της επικοινωνίας με την Interpol Σερβίας, πήρε στο τηλέφωνο τον Σέρβο οργανωτή στον αριθμό που είχε καταγράψει σε χαρτί άλλη συνάδελφος του και στο οποίο καταγράφονταν επίσης οι λέξεις «Interpol Βελιγραδίου», πιστεύοντας, όπως ανέφερε, ότι επικοινωνούσε με την Interpol Σερβίας. Αυτή η πράξη προκάλεσε ασφαλώς διάφορες επιπλοκές και τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των Σερβικών αρχών¨, σημειώνεται.

Όπως αναφέρεται, “από την όλη συμπεριφορά του Κύπριου μέλους της Αστυνομικής Δύναμης και από το σύνολο της μαρτυρίας, δεν διαπιστώνεται η διάπραξη ποινικού αδικήματος, πλην όμως γίνεται εισήγηση προς την ηγεσία της Αστυνομίας όπως εξετάσει το ενδεχόμενο διάπραξης πειθαρχικών αδικημάτων εναντίον του”.

   Διαδώστε αυτό το άρθροΣχετικά άρθρα

  1. Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάφο – Οδηγός αυτοκίνητου «έβγαλε» φτερά και προσγειώθηκε σε χαντάκι 3 μέτρων [pics]
  2. Τροχαίο στη Μενεού! Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο
  3. Πάφος: Χειροπέδες σε 28χρονο για παράνομη κατοχή ναρκωτικών
  4. Λόττο: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
  5. Τραγωδία στην Αγία Νάπα - Πέθανε εν ώρα εργασίας
  6. Μαλλιά κουβάρια σε δημοτικό σχολείο! Δασκάλα βιντεοσκόπησε συνάδελφό της για να αποδείξει ότι είναι κλέφτρα