What's hot? ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ· ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ·

INFO

12.09.2017 | 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 12.09.2017 | 12:01

Διαβήτης τύπου 2 – Διατροφή: Τι ισχύει με κόκκινο κρέας και πουλερικά [vid]

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων κρέατος μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο του διαβήτη, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Το βόειο κρέας και το αρνί έχουν υψηλή περιεκτικότητα σιδήρου, ένα μέταλλο που συνδέεται με την “ενεργοποίηση” του διαβήτη. Αλλά ακόμα και το κοτόπουλο μπορεί να αποδειχτεί εξίσου κακό για σας, λένε οι ειδικοί. Όσο πιο σκούρο είναι το κρέας, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος, με τους επιστήμονες να βρίσκουν άμεση σχέση μεταξύ της κατανάλωσης κρέατος και του διαβήτη τύπου 2, ο οποίος συνδέεται με συνήθειες του τρόπου ζωής, όπως η κακή διατροφή.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Σχέσεις μεταξύ συναδέλφων: Σε ποια επαγγέλματα η απιστία… χτυπάει κόκκινο
  2. Κρέας: Σε τι θερμοκρασία ψησίματος πρέπει να φτάνει για να είναι ασφαλές [vid]
  3. Πικέ: «Κόκκινο πανί» για τους Ισπανούς - «Μπάσ@@@@ε, φύγε» [vid]
  4. Διαβήτης τύπου 2: Πόσα κιλά πρέπει να χάσετε «για να μπει σε ύφεση» η πάθηση [vid]
  5. Διαβήτης τύπου 2 – Συμπτώματα: Το φρούτο που αντιστρέφει το υψηλό σάκχαρο
  6. Επανεμφάνιση της γρίπης των πτηνών στην Γαλλία και αναστολή εισαγωγών