What's hot? ΕΡΝΤΟΓΑΝ· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ· ΤΖΟΚΕΡ·

INFO

12.09.2017 | 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 12.09.2017 | 12:01

Διαβήτης τύπου 2 – Διατροφή: Τι ισχύει με κόκκινο κρέας και πουλερικά [vid]

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων κρέατος μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο του διαβήτη, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Το βόειο κρέας και το αρνί έχουν υψηλή περιεκτικότητα σιδήρου, ένα μέταλλο που συνδέεται με την “ενεργοποίηση” του διαβήτη. Αλλά ακόμα και το κοτόπουλο μπορεί να αποδειχτεί εξίσου κακό για σας, λένε οι ειδικοί. Όσο πιο σκούρο είναι το κρέας, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος, με τους επιστήμονες να βρίσκουν άμεση σχέση μεταξύ της κατανάλωσης κρέατος και του διαβήτη τύπου 2, ο οποίος συνδέεται με συνήθειες του τρόπου ζωής, όπως η κακή διατροφή.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Ο διαβήτης «αναστρέφεται» με διατροφή πολύ χαμηλών θερμίδων!
  2. Προσοχή με το χοιρινό κρέας: Συνδέεται με καρκίνο και κίρρωση στο συκώτι – Τι πρέπει να ξέρετε
  3. Διαβήτης: Πώς το στοματικό διάλυμα αυξάνει τον κίνδυνο!
  4. Βίντεο σοκ! «Ξεμάλλιασμα» και μαχαίρωματα μεταξύ γυναικών οδηγών για ένα κόκκινο φανάρι - Ξεψύχησε μπρος στη κορούλα της!
  5. Κόκκινο κρασί: Δεν φαντάζεστε σε τι διαφέρει από τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά…
  6. Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Όσα πρέπει να ξέρετε για τα πρώιμα συμπτώματα και πως να προφυλαχθείτε