What's hot? SAIPEM12000· ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ· ΑΟΖ· ENI·

INFO

12.09.2017 | 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 12.09.2017 | 12:01

Διαβήτης τύπου 2 – Διατροφή: Τι ισχύει με κόκκινο κρέας και πουλερικά [vid]

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων κρέατος μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο του διαβήτη, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Το βόειο κρέας και το αρνί έχουν υψηλή περιεκτικότητα σιδήρου, ένα μέταλλο που συνδέεται με την “ενεργοποίηση” του διαβήτη. Αλλά ακόμα και το κοτόπουλο μπορεί να αποδειχτεί εξίσου κακό για σας, λένε οι ειδικοί. Όσο πιο σκούρο είναι το κρέας, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος, με τους επιστήμονες να βρίσκουν άμεση σχέση μεταξύ της κατανάλωσης κρέατος και του διαβήτη τύπου 2, ο οποίος συνδέεται με συνήθειες του τρόπου ζωής, όπως η κακή διατροφή.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ντύθηκε με το χρώμα του πάθους και μαγνήτισε τα βλέμματα! [pics]
  2. Τσικνοπέμπτη: Έτσι θα ρίξετε την χοληστερίνη μετά την κρεοφαγία
  3. Τσικνοπέμπτη: Ποια κομμάτια από κρέας στα κάρβουνα είναι καρκινογόνα
  4. Διαβήτης: Προσοχή σε 5 περίεργα πρώιμα συμπτώματα [vid]
  5. Το λαχανικό που προλαμβάνει τον διαβήτη και μειώνει την υπέρταση
  6. Κρέας και πουλερικά: Τι δείχνει το χρώμα – Πότε είναι υγιεινό και πότε επικίνδυνο [πλήρης οδηγός]