What's hot? ΕΡΝΤΟΓΑΝ· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ· ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ·

INFO

26.09.2017 | 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 26.09.2017 | 13:07

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Πώς συνδέεται με τις πατάτες που τρώτε

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Ο κίνδυνος για καρκίνο του παχέος εντέρου θα μπορούσε να μειωθεί με την κατανάλωση πολύχρωμων τροφών, όπως είναι ο συνδυασμός από μοβ πατάτες, μπρόκολα και κόκκινα σταφύλια, σύμφωνα με έρευνα.

Καρκίνος του παχέος εντέρου – Τα πολύχρωμα λαχανικά και τα φρούτα περιέχουν ένα κοκτέιλ χημικών ουσιών που δρουν ευεργετικά στην πρόληψη των όγκων που αναπτύσσονται στο έντερο, μειώνοντας τη φλεγμονή.

Η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα φάρμακα για τον καρκίνο και άλλες δυνητικά θανατηφόρες καταστάσεις, δήλωσε η επιστημονική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. «Στα 20 μου είχα καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας»
  2. Το τελευταίο βλέμμα πριν το τέλος... Παράτησε τον σκύλο του να αργοπεθαίνει αλλά το πλήρωσε [pics]
  3. Ο καρκίνος του οισοφάγου συνδέεται με το βούρτσισμα των δοντιών – Δείτε τι συμβαίνει
  4. Ο καρκίνος του παχέος εντέρου θα ανιχνεύεται σε 1 δευτερόλεπτο! [vid]
  5. Μην πετάτε τις φλούδες από τις πατάτες - Δείτε γιατί!
  6. Απίστευτο! Έκρυψε ένα κιλό χρυσάφι μέσα στο παχύ έντερο