What's hot? SAIPEM12000· ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ· ΑΟΖ· ENI·

INFO

26.09.2017 | 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 26.09.2017 | 13:07

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Πώς συνδέεται με τις πατάτες που τρώτε

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Ο κίνδυνος για καρκίνο του παχέος εντέρου θα μπορούσε να μειωθεί με την κατανάλωση πολύχρωμων τροφών, όπως είναι ο συνδυασμός από μοβ πατάτες, μπρόκολα και κόκκινα σταφύλια, σύμφωνα με έρευνα.

Καρκίνος του παχέος εντέρου – Τα πολύχρωμα λαχανικά και τα φρούτα περιέχουν ένα κοκτέιλ χημικών ουσιών που δρουν ευεργετικά στην πρόληψη των όγκων που αναπτύσσονται στο έντερο, μειώνοντας τη φλεγμονή.

Η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα φάρμακα για τον καρκίνο και άλλες δυνητικά θανατηφόρες καταστάσεις, δήλωσε η επιστημονική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Χριστιάνα Αριστοτέλους: Σαν το σάκο με τις πατάτες την σήκωσαν οι συνεργάτες της κι εκείνη αποκάλυψε τα κιλά της! [vid]
  2. Αρνούνται να ασφαλίσουν όχι μόνο γυναίκες με καρκίνο του μαστού αλλά και τα παιδιά τους!
  3. Χριστιάνα Αριστοτέλους: Δάκρυσε on air με το μήνυμα του Λουκά Φουρλά! [vid]
  4. Ραγίζει καρδιές το βίντεο για τον θάνατο της Χρυστάλλας Πανταζή [vid]
  5. Προσοχή: Τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι έχετε παράσιτα στο έντερο!
  6. Καρκίνος του παχέος εντέρου: 4 τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο