What's hot? ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ· ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ·

INFO

26.09.2017 | 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 26.09.2017 | 13:07

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Πώς συνδέεται με τις πατάτες που τρώτε

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Ο κίνδυνος για καρκίνο του παχέος εντέρου θα μπορούσε να μειωθεί με την κατανάλωση πολύχρωμων τροφών, όπως είναι ο συνδυασμός από μοβ πατάτες, μπρόκολα και κόκκινα σταφύλια, σύμφωνα με έρευνα.

Καρκίνος του παχέος εντέρου – Τα πολύχρωμα λαχανικά και τα φρούτα περιέχουν ένα κοκτέιλ χημικών ουσιών που δρουν ευεργετικά στην πρόληψη των όγκων που αναπτύσσονται στο έντερο, μειώνοντας τη φλεγμονή.

Η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα φάρμακα για τον καρκίνο και άλλες δυνητικά θανατηφόρες καταστάσεις, δήλωσε η επιστημονική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Καρκίνος: 3 πράγματα που νομίζετε πως τον προκαλούν αλλά κάνετε λάθος
  2. Κοιλίτσα και καλοπέραση; Καρκίνος: Το 40% ΟΛΩΝ των τύπων συνδέεται με περιττά κιλά και παχυσαρκία [vids]
  3. Θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Κύπρου για τον πρόωρο χαμό του καθηγητή Καίσαρ Μαυράτσα
  4. Μην πετάτε τις φλούδες από τις πατάτες - Δείτε γιατί!
  5. Απίστευτο! Έκρυψε ένα κιλό χρυσάφι μέσα στο παχύ έντερο
  6. Υπέρταση: Πόσες φορές την εβδομάδα κάνει να τρώτε πατάτες