What's hot? ΥΨΩΝΑΣ· ΕΡΝΕΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΟΥ· ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ· SAIPEM 12000·

INFO

06.12.2017 | 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 06.12.2017 | 17:17

«Για την ονομαστική εορτή του Προέδρου το ΑΚΕΛ έστειλε δώρο άλλη μια μπετονιέρα λάσπης»

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Γραπτή απάντηση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στον Γ. Λουκαϊδη του ΑΚΕΛ

«Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Προέδρου της Δημοκρατίας, το ΑΚΕΛ επέλεξε να στείλει ως «ευχές» άλλη μια μπετονιέρα με λάσπη εναντίον του», αναφέρει μεταξύ άλλων στη γραπτή του δήλωση ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος και προσθέτει:
«Θα τους κρίνουν οι πολίτες, αφού ελλείψει επιχειρημάτων καταφεύγουν στις μεθόδους αυτές καθημερινώς.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιπαρέρχεται τη συνεχιζόμενη εκστρατεία ύβρεων και προεκλογικής λάσπης κατά του προσώπου του».


Νωρίτερα ο κ. Λουκαϊδης κατηγόρησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για μετάλλαξη του σε Νικόλα Παπαδόπουλο πριν και κατά το Κράν Μοντάνα, όταν κλότσησε την ιστορική ευκαιρία να απαλλαγούμε από εγγυητικά, επεμβατικά δικαιώματα και κατοχικά στρατεύματα.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του κυρίου Λουκαΐδη: :

«Απαιτεί, πραγματικά, μεγάλο θράσος να εγκαλούν το ΑΚΕΛ σε υπευθυνότητα για τη διαχείριση των μεγάλων εθνικών θεμάτων, αυτοί που μερικές φορές θυσίασαν τις δυνατότητες επίλυσης του Κυπριακού στο βωμό προεκλογικών σκοπιμοτήτων. Αποκορύφωμα των οποίων υπήρξε η πρόσφατη μετάλλαξη του Νίκου Αναστασιάδη σε Νικόλα Παπαδόπουλο, πριν και κατά το Κράν Μοντάνα, όταν κλότσησε την ιστορική ευκαιρία να απαλλαγούμε από εγγυητικά, επεμβατικά δικαιώματα και κατοχικά στρατεύματα.

Να εγκαλούν σε αποφυγή μικροκομματικών σκοπιμοτήτων το ΑΚΕΛ, αυτοί που ως αντιπολίτευση ενεργούσαν με τον πλέον ακραίο, κατεδαφιστικό και σε αρκετές περιπτώσεις ανήθικο τρόπο.

Να εγκαλεί το επιτελείο Αναστασιάδη το ΑΚΕΛ σε υπευθυνότητα, όταν η Αριστερά, ως η μεγαλύτερη με διαφορά παράταξη της αντιπολίτευσης απέδειξε στην πράξη ότι ενεργούσε έχοντας το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές και στην υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος.
Έτσι πράξαμε, στηρίζοντας μέχρι τέλους τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για λύση, απελευθέρωση και επανένωση.
Στηρίζοντας μεταρρυθμίσεις επωφελείς για ολόκληρη την κοινωνία όπως το ΓΕΣΥ, ανεξαρτήτως της δεδομένης απόπειρας προεκλογικής εκμετάλλευσης του από αυτούς που το πολέμησαν με μένος.

Υπερασπιζόμενοι τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη μεσαία τάξη, τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και τον εθνικό μας πλούτο, απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές και μέτρα που επέβαλε ο Νίκος Αναστασιάδης μαζί με το δίδυμο Νικόλα Παπαδόπουλου-Αβέρωφ Νεοφύτου»

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Απάντηση ελληνικού ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Παραβιάζετε συνεχώς τις κόκκινες γραμμές!
  2. Δήμαρχος Λεμεσού: Δύσκολη αλλά διαχειρίσιμη η κατάσταση μετά τις βροχές
  3. Νέα επίθεση Τουρκίας κατά Κοτζιά για Ίμια: «Ανεύθυνος, ξεπερνά τα όρια»!
  4. Νέοι «μπελάδες» εκ Mόσχας για Τραμπ - Απαγγελία κατηγοριών σε 13 Ρώσους για ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές
  5. ΔΗΚΟ: Παραιτήθηκε ιδρυτικό μέλος! [επιστολή]
  6. Μαλάς: Κατάφεραν να με συνδέσουν με Χριστόφια - Τι λέει για τη μελλοντική κομματική του στέγαση [vid]