What's hot? ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΙΚ· ΧΙΟΝΙΑ· ΛΟΥΪΣ ΚΑΡΛΟΣ· CYTA HELLAS·

INFO

18.12.2017 | 15:04
Τελευταία ενημέρωση: 19.12.2017 | 09:47

Κρέας και πουλερικά: Τι δείχνει το χρώμα – Πότε είναι υγιεινό και πότε επικίνδυνο [πλήρης οδηγός]

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

“Μόλις άνοιξα ένα πακέτο φρέσκου κοτόπουλου και το δέρμα φαίνεται μπλε. Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσω”; “Το πακέτο με το βοδινό κρέας που πήρα είναι κάπως σκούρο στο κέντρο. Αυτό σημαίνει ότι είναι παλιό το κρέας”; “Η γαλοπούλα μαγειρεύτηκε σύμφωνα με τις οδηγίες, αλλά το κρέας του στήθους είναι ροζ. Θα μας κάνει να αρρωστήσουμε”;

Το χρώμα είναι σημαντικό όταν κανείς αγοράζει, αποθηκεύει και μαγειρεύει κρέας και πουλερικά. Αλλά, γιατί υπάρχουν διαφορές στο χρώμα και τι σημαίνουν; Παρακάτω θα δείτε τον βασικό οδηγό με ερωτήσεις και απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις διαφορές στο χρώμα που μπορεί να έχει το κρέας, το κοτόπουλο και άλλα πουλερικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Άντρεα Κυριάκου: Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και της πάει πολύ! [pic, vid]
  2. Kατεχόμενα: «Κατασχέθηκαν» εννέα τόνοι κρέας από τις ελεύθερες περιοχές
  3. Κάλια Ελευθερίου: Άλλαξε ξανά χρώμα στα μαλλιά της και είναι σέξι! [pics,vid]
  4. Ελευθερία Ελευθερίου: Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και ετοιμάζει βαλίτσες για το «Survivor 2»
  5. Τραγικός θάνατος για 70χρονο μέσα στο ασθενοφόρο παραμονή Πρωτοχρονιάς
  6. Θρήνος πριν τα Χριστούγεννα – Πνίγηκε με ένα κομμάτι κρέας