What's hot? ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ· ΧΙΟΝΙΑ· ΑΛΕΞΟΥΪ· ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ·

INFO

11.12.2012 | 21:48
Τελευταία ενημέρωση: 11.12.2012 | 21:56

Νίκος Αναστασιάδης: Ένα θαύματα το ΔΗΚΟ!!!

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία


Άλλο ιδεολογία και άλλο πατρίδα δήλωσε από την Πάφο στα στελέχη του ΔΗΚΟ ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Το μήνυμα ότι αυτή την ώρα δεν είναι η ιδεολογία που μας αφορά αλλά η ιδέα μόνο της πατρίδας που θέλουμε να υπηρετήσουμε, έστειλε από την Πάφο ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης μιλώντας απόψε σε στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος Πάφου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΣΕΚ. Ο κ. Αναστασιάδης είπε πώς «αυτή την ώρα δε κρέμεται, δεν παίζεται, και δεν είναι η ιδεολογία που μας αφορά. Είναι η ιδέα, που μας αφορά, και που μας ενδιαφέρει. Και η ιδέα, είναι μια μόνο, η πατρίδα. Αυτήν, θέλουμε να υπηρετήσουμε».

Ο κ. Αναστασιάδης απευθυνόμενος στα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος της Πάφου ανέφερε πως όταν το Δημοκρατικό κόμμα, αποφασίζει, και ενεργοποιείται επιτυγχάνει τους στόχους. Έχω πρόσθεσε, «απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία και σε εσάς» . Εσείς είπε, είστε εκείνοι, οι οποίοι όταν συστρατευτείτε μπορεί να κάνετε, όπως ξανακάνετε, θαύματα. Κάλεσε μάλιστα τους Δηκοϊκούς να μην ακούσουν τις σειρήνες που επιδιώκουν οπωσδήποτε να παρέμβουν, προκειμένου όπως είπε, «είτε νομίζοντας πως θα πετύχουν την διάσπαση ενός μεγάλου ιστορικού κόμματος, είτε την μείωση της επιρροής του».

Ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε επίσης πως ποτέ και με κανένα τρόπο δεν παραγνώρισε την ηγεσία του Δημοκρατικού κόμματος αλλά και ποτέ και με κανένα τρόπο συνέχισε, δεν ήρθε σε μυστικές επαφές , με στελέχη του Δημοκρατικού κόμματος αλλά ούτε με τα άλλα κόμματα.

Είναι απόλυτος συνέχισε, « ο σεβασμός μου και απόλυτη η επιθυμία μου να υπάρχει ένα ισχυρό Δημοκρατικό Κόμμα με το οποίο να μπορούμε να συνεργαστούμε για να συνδημιουργήσουμε». Πρόσθεσε ακόμη, πως η Δημοκρατία απαιτεί την πολυφωνία και τον σεβασμό στην αντίθετη άποψη.

Αναφερόμενος στα κόμματα που συγκυβερνούν στην Ελλάδα, διερωτήθηκε, τι κοινό έχει η Δημοκρατική Αριστερά του κ Κουβέλη, με το Σοσιαλιστικό Κίνημα του ΠΑΣΟΚ. Τι κοινό έχουν και τα δύο κόμματα, με τη Νέα Δημοκρατία, και τι κοινό έχει η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ και με τη Δημοκρατική Αριστερά. Πόσες φορές συνέχισε «δεν έχουν έρθει σε κάθετη σύγκρουση για ιδεολογικά θέματα», ωστόσο πρόσθεσε ,συνένωσαν δυνάμεις, προκειμένου να βοηθήσουν στην σωτηρία της Ελλάδας.

Ο κ. Αναστασιάδης ευχήθηκε όπως κατά τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο να ενεργήσει και η Κύπρος. Θα συγκροτήσουμε είπε εθνική κυβέρνηση ή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας όπως το θέλει ο λαός μη διακρίνοντας πολίτες ανάλογα του ιδεολογικού τους χρώματος. Θα εργαστούμε για όλους, συνέχισε, ανεξαίρετα, και θα αφήσουμε είπε, την σφραγίδα μας, για μια σύγχρονη νέα πατρίδα απόλυτα Ευρωπαϊκή, και απόλυτα εναρμονισμένη με όσα στην Ευρώπη συμβαίνουν.

Κάλεσε παράλληλα τους Δηκοϊκούς να απαλλαγούν απo την αγωνία ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος από τους υποψηφίους, ο κ. Μαλάς ή ο κ. Λιλλήκας. Τους κάλεσε επίσης να αποφασίσουν ότι η επιλογή είναι μία. όπως είπε «ή η συναπόφαση μας για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ή η παραμονή του ΑΚΕΛ αμέσως ή εμμέσως για ακόμη μια πενταετή καταστροφική παρουσία στην διακυβέρνηση» . Εάν επιθυμείτε την παραμονή με ψήφο εμπιστοσύνης στο ΑΚΕΛ ψηφίστε από τον πρώτο γύρο τον κ. Μαλά είπε, και « αν επιθυμείτε την ίδια ώρα την αποφυγή, μιας δευτέρας πενταετούς καταστροφικής πορείας, μη ψηφίστε τον άλλο υποψήφιο, που θα φέρει από το παράθυρο ή από την πίσω πόρτα το ΑΚΕΛ να κυβερνά για άλλη μια πενταετία».

Αυτό που προσφέρουμε συμπλήρωσε, είναι ένα, «το λόγο τιμής, την πολιτική μας σταδιοδρομία αλλά και την πολιτική μας υστεροφημία, την δέσμευση μας ότι δεν μπορεί κανένας, μα κανένας να παρέμβει στην απόφαση, ότι η συνεργασία μας είναι τσιμεντωμένη, και θα παραμείνει μέχρι τέλους". Δεν θα επιτρέψω, ιδιαίτερα εγώ, σε κανέναν να σας ντροπιάσει, όπως με τιμάμε με την εμπιστοσύνη σας θα σας τιμήσω με τα έργα μου», κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης συναντήθηκε το απόγευμα επίσης με στελέχη του ΔΗΚΟ Χλώρακας αλλά και με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΟΔΑΠ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΕΙΣ:

-Χαρτοπόλεμος χρεογράφων – ομολόγων στην θεσμών- Απαντήσεις ζητούν οι επενδυτές

- Το είπε και ο… Αντώνης – Φταίνε οι τράπεζες επαναλαμβάνει ο Χριστόφιας

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Προεδρικές Εκλογές - Αβέρωφ: Στόχος μας όσο το δυνατόν ψηλότερα ποσοστά από την πρώτη Κυριακή
  2. Προεδρικές εκλογές: Πού και τι ώρα θα ψηφίσουν οι πολιτειακοί αξιωματούχοι
  3. ΓΓ ΑΚΕΛ: Η χθεσινοβραδινή τηλεμαχία ανέδειξε τον Μαλά ως εκείνο τον υποψήφιο που πραγματικά ξεχωρίζει
  4. Προεδρικές Εκλογές: Σάλος με ανάρτηση για «συναλλαγή» Λιλλήκα με Αναστασιάδη
  5. «Καμπάνα» €50.000 σε κυπριακή εταιρεία από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
  6. Προεδρικές Εκλογές: Τα προεκλογικά σποτ Αναστασιάδη - Παπαδόπουλου [vids]