What's hot? SAIPEM12000· ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ· ΑΟΖ· ENI·

INFO

13.12.2012 | 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 13.12.2012 | 12:56

Ο Σάββας Κάκος αποκαλύπτεται… «Διψάμε για τίτλους-η ώρα του κόσμου»

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας


Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα ο πρόεδρος του Δ.Σ της Ανόρθωσης, Σάββας Κάκος.

Ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης, έκανε τον δικό του απολογισμό για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, μίλησε για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας , για τον κόσμο και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα.

Για τον πρώτο γύρο:

«Τελείωσε ο πρώτος γύρος. Βρισκόμαστε εκεί που θέλει ο κόσμος αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι. Στέλνουμε το μήνυμα πως συνεχίζουμε δυνατοί και ελπίζω να πανηγυρίσουμε το Μάη».

Για το οικονομικό και τους τρόπους βοήθειας:

«Είναι πολύ σημαντικό το οικονομικό. Ευχαριστώ τον κόσμο για την μαζική του παρουσία, πιστεύω ότι θα βάλει το δικό του λιθαράκι από το υστέρημα του. Θα κυκλοφορήσει ένα λαχείο των 10 ευρώ, ενώ πριν δύο μήνες ξεκινήσαμε μια προσπάθεια καταγραφής των οπαδών μας με τα Blue Pages. Θα πρέπει όλοι να καταγραφτούν σε αυτό τον κατάλογο. Υπάρχει επίσης βιβλίο δωρητών που θα βρίσκεται πάντοτε στο μουσείο της ομάδας. Κάνω κάλεσμα για βοήθεια από τον κόσμο. Θα γίνει μια σειρά από εκδηλώσεις».

Για την σταθερότητα που παρουσιάζει η Ανόρθωση:

«Είναι στην πρώτη θέση η ομάδα. Θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά. Καταφέραμε να υπάρχει διοικητική σταθερότητα και μια αγωνιστική σταθερότητα. Διψάμε για τίτλους, να είναι σίγουρος ο κόσμος πως θα γίνει και ένα φυτώριο παραγωγής ποδοσφαιριστών».

Για την θέση της ομάδας σε θέματα της ΚΟΠ:

«Εκφράζουμε πάντα την γνώμη μας. Είμαστε μέρος του Κυπριακού ποδοσφαίρου και δεν εξυπηρετούν σε τίποτα οι δημόσιες αντιπαραθέσεις. Χρειάζονται αλλαγές, είναι μονόδρομος. Έχουμε συνεχή επαφή με τον πρόεδρο της ΚΟΠ και θα συζητήσουμε τις αλλαγές που χρειάζονται. Θα πρέπει να γίνει μείωση των ομάδων. Θα στηρίζουμε τις όποιες προσπάθειες γίνονται».

Για τα προσφυγικά σωματεία:


«Είναι υποχρέωση μας να στηρίζουμε όλα τα προσφυγικά σωματεία για να επιβιώσουν. Έχουμε μαζέψει 10.000 ευρώ και τα δώσαμε χθες στον Διγενή Ακρίτα Μόρφου. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι τα προσφυγικά σωματεία διατηρούμε άσβεστη την μνήμη των κατεχομένων μας. Θα ανακοινώσουμε μέτρα για να μην δούμε ξανά καταστάσεις όπως αυτή που βρίσκεται ο Διγενής».

Για τους οργανωμένους οπαδούς:

«Δεν διαχωρίζουμε κανέναν στην Ανόρθωση. Είναι μια η Ανόρθωση και οφείλουν όλοι να σέβονται τις κανόνες. Είναι πολύ καλύτερες οι σχέσεις με τους οργανωμένους. Πρέπει να προστατεύει ο ένας τον άλλο, δεν θέλουμε κανένας να πάει στην φυλακή. Καλώ τους οργανωμένους, φτάνει πια τιμωρίες, φτάνει η αντιπαράθεση. Είμαστε πρωτοπόροι, θέλουμε να έχουμε μια καυτή έδρα, πάντα μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια».

Για την διαιτησία:


«Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, πρέπει να δούμε τα δεδομένα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθεί αυτό το κεφάλαιο. Υπάρχουν νεαροί διαιτητές που θέλουν ευκαιρίες».

Για τα χρέη:

«Χρωστούμε περισσότερα από 5 εκατομμύρια, το χρέος του γηπέδου ανέρχεται στις 800.000 ευρώ αλλά κανένας δεν θα πειράξει το γήπεδο που έχει αξία 15.000.000 ευρώ. Έχουμε και περιουσιακά στοιχεία στα κατεχόμενα».

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Απίστευτο τρολάρισμα Σίλντενφελντ: «Ουπς, ένα δόντι λιγότερο!» [pic]
  2. Ανόρθωση: Πάρτι με Ερμή και 3η θέση [vid]
  3. ΑΕΛ: 3άρα και πλησίασε Ανόρθωση [vid]
  4. Άλλαξε η όψη του Σάββα Πούμπουρα όταν τον ρώτησαν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!
  5. Παρέμβαση Νικόλα Παπαδόπουλου γύρω από το σάλο με την θητεία του νέου ΥΠΑΜ
  6. Σάββας Αγγελίδης: Σάλος για τη στρατιωτική θητεία - Δείτε το διορθωμένο βιογραφικό