What's hot? ΑΠΑΓΩΓΗ· ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ· ΛΙΛΛΗΚΑΣ· SURVIVOR·

INFO

19.12.2012 | 18:33
Τελευταία ενημέρωση: 19.12.2012 | 18:34

Αγνοεί την αγωγή η Αθηνά και οπλίζει εκ νέου/ Τι απαντά το επιτελείο Λιλλήκα

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

 Συνεχίζεται η κόντρα Λιλληκα-Κυριακίδου. Αυτή την φορά ήταν η βουλευτής του ΔΗΚΟ που καταφέρθηκε αρνητικά εναντίον του υποψηφίου της ΕΔΕΚ

 
Αφορμή για να ξεσπαθώσει η κυρία Κυριακίδου εναντίον του Γιώργου Λιλληκα στάθηκε η αγωγή λιβελλου που κατέθεσε ο δεύτερος εναντίον της βουλευτή του ΔΗΚΟ η οποία σε ομιλία της στην βουλή κατηγόρησε τον κύριο Λιλληκα για τακτικές «σταλινισμού» αναφέροντας πως ο πολιτικός διάλογος δεν μπορεί να αστυνομεύεται ενώ ο κύριος Λιλληκας με την πράξη του καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος αντιλαμβάνεται την πολιτική.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού χαρακτήρισε τις θέσεις του υποψηφίου προέδρου χωρίς περιεχόμενο και εθνικά επικίνδυνες, αφού στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων και τη συλλογή ψήφων.

Τελος η Αθηνά Κυριακιδου διερωτήθηκε, με ποιο σκεπτικό ο Γιώργος Λιλληκας καλεί τους συνυποψήφιους του σε δημόσιο διάλογο με απώτερο στόχο την πλήρη διαφάνεια, όταν έχει πρόβλημα με την ιδία που στα πλαίσια της βουλευτικής της ιδιότητας ζήτησε ορισμένες διευκρινήσεις αναφορικά με την δραστηριότητα της εταιρίας Marketway με το δημόσιο.

Με ανακοίνωση του λίγο αργότερα το επιτελείο Λιλλήκα, προέτρεψε την κυρία Κυριακίδου, να μην ανησυχεί με τις δήθεν, όπως αναφέρει απορίες της, καθώς  θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει μέχρι ‘τελευταίου γιώτα’ τους ισχυρισμούς της ενώπιον Δικαστηρίου και η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την ποιότητα των λόγων της.
Κλείνοντας,  στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το επιτελείο Λιλλήκα, δεν θα  ακολουθήσει, την κ. Αθηνά Κυριακίδου, στην πολιτική του πεζοδρομίου αλλά θα συνεχίσει να ασχολείται με τα προβλήματα που ταλανίζουν και ταλαιπωρούν τους πολίτες, προτείνοντας λύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάντης κακών η Κομισιόν για την Κυπριακή Οικονομία

Βρέθηκαν τα λεφτά για τις συντάξεις και τον 13ο μισθό-Καθησυχάζει το ΥΠΟΙΚ   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Τι ψηφίστηκε για τις συμβάσεις αγοράς ακινήτων
  2. Συναγερμός σήμανε στη Γερμανία: Τρομοκρατική επίθεση ετοίμαζε ο Γερμανός στρατιωτικός που υποδυόταν τον Σύρο πρόσφυγα
  3. Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα Σκόπια – Διαδηλωτές εισέβαλαν στο κοινοβούλιο μετά την εκλογή Αλβανού προέδρου
  4. «Ενδιάμεσος»: Πρώτη επικύρωση από ΔΗΚΟ της υποψηφιότητας Ν. Παπαδόπουλου
  5. Λιλλήκας - «Ενδιάμεσος»: Έλλειψη εμπειρίας και «βιογραφικού» στην υποψηφιότητα Παπαδόπουλου - Αναφορά περί «διαρροής» στελεχών της Συμμαχίας
  6. Απαντήσεις Σιζόπουλου στα εσωκομματικά «πυρά» Διομήδους και στα «καρφιά» ΑΚΕΛ για τη στήριξη σε Νικόλα