What's hot? ΕΡΝΤΟΓΑΝ· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ· ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ·

INFO

Τελευταία ενημέρωση: 19.12.2012 | 16:59

Νέα Σαλαμίνα: Κάλεσμα στον κόσμο της

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Μέσω ανακοίνωσης την οποία εξέδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρόν στον επόμενο αγώνα με την Αθλητική Ένωση Πάφου.

Την ερχόμενη Κυριακή (13/12, 17:00) η αγαπημένη μας ομάδα δίνει ένα από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς. Κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο και τα μέλη του σωματείου όπως δώσουν δυναμικό παρόν στην κερκίδα μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας.

Στόχος όλων μας είναι να γίνει η κερκίδα κατακόκκινη και για αυτό το νέο ΔΣ του σωματείου αποφάσισε όπως μειώσει 50% την τιμή του μαθητικού εισιτηρίου. Καλούμε την νεολαία της Νέας Σαλαμίνας να κατακλύσει το στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίσουν ακόμα μια νίκη. Επίσης όλα τα παιδιά θα μπαίνουν ΔΩΡΕΑΝ στον Κυριακάτικο αγώνα.

Οι τιμές εισιτηρίων που έχουν καθοριστεί για το παιχνίδι με την ΑΕΠ είναι:

-Κανονικό 20 ευρώ
-Μαθητικό 5 ευρώ
-Παιδικό Δωρεάν

Έφτασε ο καιρός ο Σαλαμιναίος να γεμίζει ασφυκτικά το Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή.

Σαλαμιναίε ύψωσε ανάστημα. Γίνε η κινητήριος δύναμη της αγαπημένης μας ομάδας.

Ραντεβού στο γήπεδο.

Νέα αρχή με 24 άτομα στο ΔΣ

Μια ιστορική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε σήμερα (18/2) αφού παρευρέθηκαν 24 άτομα και όλοι δήλωσαν έτοιμοι να βοηθήσουν το σωματείο να αντεπεξέλθει τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνά μέσα από σωστό πλάνο και οργάνωση. Επικυρώθηκε το 6μελές Εκτελεστικό Προεδρείο με πρόεδρο τον Σίμο Ιωάννου που θα αναλάβει τις καθημερινές αποφάσεις και την καθημερινή λειτουργία του σωματείου ούτως ώστε όλα να κυλούν ομαλά. Έγινε εκτενής ενημέρωση για τα οικονομικά του Σωματείου και για τις οικονομικές ανάγκες μέχρι και τα Χριστούγεννα.

Δημιουργήθηκαν επιτροπές που αποτελούνται από 2-3 άτομα η κάθε μια και δόθηκε χρόνος μέχρι τις 8 Ιανουαρίου κάθε επιτροπή να παρουσιάσει πλάνο δράσης για την συνέχεια. Οι επιτροπές που δημιουργήθηκαν είναι οι Εφορεία Ποδοσφαίρο, Οικονομικό Τμήμα, Εμπορικό τμήμα, Εφορεία Ακαδημιών, Εφορεία Γηπεδικών Εγκαταστάσεων, Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, Εφορεία Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Υπεύθυνος Προσωπικού και επιτροπή Νεολαίας/Κερκίδας.

Την σημερινή συνέδρια μονοπώλησε το οικονομικό και τρόποι άμεσης εισροής χρημάτων για να μπορέσει το σωματείο να φανεί συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Καλούμε όλο τον κόσμο να βοηθήσει άμεσα το σωματείο στον οικονομικό τομέα αγοράζοντας το 10ευρώ λαχείο που κυκλοφορεί, να κατακλύσει το Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΠ και να έρθει να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο Χριστουγεννιάτικο Χορό στις 26 Δεκεμβρίου 2012 στις Μουσικές διαδρομές. Για εισφορές και προκρατήσεις για τον Χορό στο τηλέφωνο 24663090.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Ανακάλυψαν το αρχαιότερο μάτι στον κόσμο, ηλικίας 530 εκ. ετών
  2. Νέα Σαλαμίνα: Πολύτιμο «τρίποντο» στις καθυστερήσεις [vid]
  3. Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα ISIS προς Αλβανούς: «Σφάξτε, πατήστε ή πυροβολήστε κόσμο»
  4. Αυτή είναι η πιο νέα βασίλισσα στον κόσμο!
  5. Ανόρθωση: Δραματική νίκη στο βαρωσιώτικο ντέρμπι [vid]
  6. Αλκή: Βύθισε και άλλο τη Νέα Σαλαμίνα [vid]