What's hot? ΧΑΡΙΡΙ· ΦΑΙΔΩΝΟΣ· C STAR· ΜΙΣΘΟΣ·

INFO

Τελευταία ενημέρωση: 19.12.2012 | 18:21

«Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα»

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Η Original21 με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τους άξονες της συζήτησης που έγινε χθες στα Σπάτα παρουσία των Αβραμίδη και Κιντή (επιβεβαιώνοντας το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr) και προειδοποιεί...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original21

Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε προς όλους και ειδικά στους επικριτές μας ότι η R21 δεν ήταν και δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ ένα ακομα κοπάδι πρόβατων-οπαδών καθοδηγούμενο από τον όποιο τσοπάνη !!! Αυτό σίγουρα θα βόλευε πολλούς …η R21 ζεί με τη μάχη στο αίμα της και όχι υποταγμένη…λύκοι έτοιμοι να δαγκώσουν …ίσως …πρόβατα ΠΟΤΕ!!! Λάθη σίγουρα έχουμε κάνει, ποτέ όμως ιδιοτελώς.

Για να μη χαθεί η ουσία έχουμε να πούμε σε όλα τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.

Την χθεσινή ημέρα λοιπόν, σε συνέχεια των προηγουμενων είχαμε ταυτόχρονη συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Γιώργο Κιντή. Ένα από τα πρώτα ερωτήματά μας προς τον Αδαμίδη ήταν για την υπόθεση Βιντιάδη. Μας είπε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση αλλά υπάρχουν πολλά εμπόδια με κυριότερο τα χρέη προς το Δημόσιο και τη ρύθμισή τους. Εντύπωση μας έκανε ο τρόπος με τον οποίο έκανε έλεγχο ο Βιντιάδης στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ καθώς όπως μας ανέφερε ο Αδαμίδης, αποδέχθηκε και πίστεψε τα στοιχεία που του έδωσαν, χωρίς να βάλει κάποια δική του εταιρεία ορκωτών λογιστών. Δηλαδή με απλά ελληνικά «ο λύκος μπήκε στο μαντρί ,μέτρησε τα πρόβατα και τα βρήκε (…μετά τον διαχειριστικό έλεγχο φυσικα)…κομπλέ…»

Μία ακόμα ερώτηση αφορούσε την περίοδο της προεδρίας του . Στα γιατί και πώς δέχθηκε να βάλει την υπογραφή του και να παραλάβει χρέη, όταν ανέλαβε πρόεδρος ο ίδιος. Η απάντησή του ήταν ότι οι μέτοχοι του είχαν υποσχεθεί μπάτζετ που τελικά έμεινε στα λόγια. Για όσα χρήματα θα έλειπαν από το μπάτζετ κάθε χρονιάς θαααα τα βρίσκαμε με άλλους τρόπους, έτσι φτάσαμε και στην μη πληρωμή ακόμα και των χρεών του 44.

Στην επιμονή Κιντή για την EMPIRE και τη μαύρη τρύπα των 5.200.000€ από το αθλητικό υλικό που μας προμήθευε η PUMA του Γλου (μία πληγή που ξεκίνησε με την υπογραφή του Ντέμη Νικολαίδη την εποχή της παντοδυναμίας του) οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν ασαφείς.

Λάβαμε όμως και την υπόσχεση ότι θα έρθει στα χέρια μας ο ισολογισμός της EMPIRE όπως και ότι θα γίνει άμεσα η Γενική Συνέλευση.

Ένα ακόμα «μαργαριτάρι» που «ψαρέψαμε» είναι η συμφωνία για τη χορηγία αθλητικού υλικού (σώβρακα-φανέλες) για κάθε χρόνο ήταν 1.200.000€ για τις ανάγκες της BARCELONA , συγνώμη της ΑΕΚ, (η BARCA θέλει μόλις 250.000€ το χρόνο).

Η τύχη του υλικού αυτού αγνοείται και ακούγονται σενάρια ότι έχει μπαζωθεί στην χωματερή του ΟΔΔΥ (ίσως για τα θεμέλια του γηπέδου των 80.000 θέσεων που μας είχαν υποσχεθεί).

Με όλα αυτά και άλλα πολλά που ακούσαμε (και δεν είναι κρυφά άλλωστε), ακόμα και στην Ελλάδα του μνημονίου, θα ανατρίχιαζε και ο πιο έμπειρος οικονομικός εισαγγελέας. Απορούμε δε πως βρίσκονται πάντα κάποιοι και αναλαμβάνουν ως μπροστινοί των μετόχων την ίδια ώρα που οι τελευταίοι θέλουν να απεμπλακούν από την ΑΕΚ. Συνέχεια ακούμε ότι αν βρεθεί κάποιος δίνουν αμέσως τις μετοχές τους, αλλά παράλληλα προσπαθούν να αποτρέψουν όποιον επιχειρήσει να τις πάρει από τα χέρια τους. Τρανό παραδειγμα το καλακαιρινο σιριαλ, με ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής όπως ο Θωμάς Μαύρος, που δεν του τις δωσανε ποτε.

Αλλά πρώτα και κύρια επειδή μας ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ εμείς από την μεριά μας θα επιδιώξουμε να συναντηθούμε με τον Βιντιάδη, ενώ από τον Αδαμίδη ζητήσαμε να επικοινωνήσει με όσους μετόχους έχει ακόμα επαφή (Παππάς, Σίμος ως εκπρόσωπος του Νοτιά ή και τον ίδιο τον Νοτιά, ίσως και τον Χατζηιωάννου) ώστε να τους καλέσει να έρθουν και να δώσουν λύση χθες, γιατί η ΑΕΚ ηδη έχει καταστραφεί !!! ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι θα το κάνει. Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε η «ιερά εξέταση» αλλά ούτε και ηλίθιοι για να δεχθούμε ένα ακόμα γαϊτανάκι ευθυνών απαιτούμε λύσεις τωρα !

Από την πλευρά μας έχουμε να προτείνουμε κάποιες, π.χ.να παραιτηθεί το διοικητικό συμβούλιο, να παραδωθούν οι μετοχές και να διενεργηθεί ουσιαστικός και διάφανος διαχειριστικός έλεγχος, με οποια αποτελέσματα αυτός αποκαλύψει.

Και το σημαντικότερο να καταλογίσει ευθύνες σε ΗΘΙΚΟΥΣ και φυσικούς αυτουργούς. Το μπατζετ μας ίσως είναι μικρό, αλλά δε θα εμποδίσει τους Ενωσίτες να κάνουν δικό τους διαχειριστικό έλεγχο.

Η Παρασκευή 21-12-12 (τίποτα δεν είναι τυχαίο) ορίζεται ως ημέρα ραντεβού για τους μετόχους, είναι άλλωστε και η τελευταία πριν την καταστροφή του κόσμου όπως λένε και οι φίλοι μας οι Μάγια …γιατί μόνο αν επαληθευτεί αυτό το ενδεχόμενο θα σας αφήσουμε ήσυχους!!

Όπως φωνάξαμε κατά την "επίσκεψη" μας στα γραφεία σας «…αν η ΑΕΚ διαλυθεί θα τρομάξει όλη η γη…» …ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ!!!!!

«ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ»
ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ORIGINAL
…………..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ………….


   Διαδώστε αυτό το άρθρο