What's hot? ΕΡΝΤΟΓΑΝ· ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ· ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ· ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ·

INFO

20.12.2012 | 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 20.12.2012 | 15:35

Διγενής: Κάλεσμα στον κόσμο για βοήθεια

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Αγώνα ζωής κάνει ο Διγενής Μόρφου τον τελευταίο καιρό, και σε σημερινή διάσκεψη τύπου που παραχώρησε, κάλεσε τον κόσμο για βοήθεια.

«Ο Διγενής δεν είπε ποτέ ότι χρωστά 35000 ευρώ. Χρωστάμε 450000 ευρώ. Οι 150000 είναι οφειλές στην FIFA και τα υπόλοιπα στην Κύπρο. Από της 25 του Οκτώβρη, παίρναμε τηλέφωνο τον κ. Κουτσοκούμνη, και δεν απαντούσε σε κανένα. Ο κ. Κουτσκούμνης μου θυμίζει τον Κρόνο που έτρωγε τα παιδιά του. Ας μην έστελνε αυτή την επιστολή στο πρόεδρο της Βουλής και στον ΚΟΑ και να έλεγε να μην δώσουν λεφτά στον Διγενή γιατί έκλεισε. Παραθέτει στοιχεία εντελώς παραπλανητικά. Ας τα κρατούσε για τον εαυτό του. Εμείς τότε πήραμε την πρωτοβουλία, με την ΣΠΕ Μόρφου, να δώσει τα λεφτά και να πληρώσει την ΣΠΕ Μόρφου ο ΚΟΑ σε πέντε δώσεις και να πληρώσουμε εμείς τους τόκους. Στις 17 Νοεμβρίου κάναμε και χειραψία. Όταν τους έστειλα, μια επιστολή λίγο έντονη, μας απάντησαν  ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο» ανέφερε το μέλος της επιτροπής σωτηρίας του σωματείου, Μάριος Χαραλάμπους.   

Ακολούθως το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Διγενή, Σώζος Χαραλαμπίδης «Ο Διγενής διεξάγει αγώνα επιβίωσης, για να αποφύγει της κυρώσεις της FIFA και να αποφευχθεί το κλείσιμο. Δεν θα αφήσουμε αβοήθητο το Διγενή. Ευχαριστούμε τα σωματείου και όσους άλλους ευαισθητοποιήθηκαν. Η σωτηρία του σωματείου επιτυγχάνεται  με λίγες χιλιάδες ευρώ και θα μπορούσαν οι αρμόδιοι να το έκαναν. Νιώθοντας πίκρα, από την συμπεριφορά όλων των αρμοδίων, θα καλούσαμε διάσκεψη στο οδόφραγμα, του Αστρομερίτη,  και να ανακοινώσουμε το κλείσιμο. Το αναβάλαμε μετά απόφαση της Ανόρθωσης για έμπρακτη βοήθεια. Είμαστε εδώ μαζί σας για να στηρίξουμε όλοι μαζί το Διγενή να μην κλείσει. Αν δεν τα καταφέρουμε θα σας καλέσουμε στο οδόφραγμά σίγουρα για να σας ανακοινώσουμε ότι το καμάρι της Μόρφου ότι λύγησε. Ευελπιστούμε την δωδεκάτη να έρθει η σωτηρία».

Τέλος ο αντιδήμαρχος Μόρφου Χαρίλαος Χαριλάου ανέφερε: «Είναι καθήκον όλων μας να προστατέψουμε τον Διγενή και να τον διατηρήσουμε ενεργό. Αν χαθεί, θα σβήσει μαζί του ένα κομμάτι από την πόλη. Καλούμε τον κόσμο, να συνεισφέρει ότι μπορεί για να μην σβήσει. Ακόμη και η πιο μικρή εισφορά, είναι απαραίτητη»

Οι ιθύνοντες του Διγενή Μόρφου κατάφεραν και πήραν από την CYTA γραμμή βοήθειας προς το σωματείο με αριθμό, 90955590, με την κάθε κλήση να στοιχίζει 6 ευρώ.

 

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Μαζική προσφυγή 35 αγωνιστών της ΕΟΚΑ για τα ανείπωτα βασανιστήρια των Άγγλων - Δικαίωση 62 χρόνια μετά
  2. Κυπριακό - Αναστασιάδης: Λύση με επανεγκατάσταση στη Μόρφου
  3. «Εμφυλιοπολεμική σφαγή» στο ΡΙΚ για το μνημείο Γρίβα: «Οι αυτοαποκαλούμενοι δημοκράτες του Στάλιν...» [vid]
  4. Τερέζα Βίλιερς: Η Συντηρητική φίλη της Κύπρου και φέτος παρούσα στην πορεία για την Μόρφου
  5. Κυπριακό - Λιλλήκας: Να απολογηθεί ο Αναστασιάδης που δέχθηκε το βέτο
  6. Βγήκαν ξημερώματα και αυθαίρετα μετονόμασαν τις οδούς Γρίβα Διγενή (VIDEO)