What's hot? ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΓΓΕΙΟ· ΤΡΙΜΕΡΗΣ· ΣΙΣΙ· ΜΜΑΔ·

INFO

20.12.2012 | 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 20.12.2012 | 17:29

Μας τα είπαν κι άλλοι (για το τέλος του κόσμου) – Καταστροφές που ΔΕΝ έγιναν!

Μέγεθος κειμένου

Επιλογή κατηγορίας

Είδατε ποτέ τον κομήτη Χαλεϊ να καταστρέφει τη Γη; Όχι είναι η απάντηση. Μήπως κάποια ολική έκλειψη Ηλίου που έφερε το τέλος του κόσμου; Προφητείες, όπως αυτή των Μάγιας, έχουμε «ακούσει» πολλές. Αλλά είμαστε ακόμα εδώ...καταστρέφοντας από μόνοι μας τον πλανήτη...

Το... τέλος του κόσμου έχει έρθει πολλές φορές, αλλά δεν έχει «ακουμπήσει» ποτέ. Άλλοτε ήταν ένας κομήτης, άλλοτε μια ολική έκλειψη Ηλίου, άλλοτε μια βροχή αστεριών. Το τέλος του κόσμου δεν ήρθε ούτε το 1000, ούτε το 1910, ούτε το 1962, ούτε το 1982, ούτε το 2000.

Τον Μάιο του 1910 η εμφάνιση του πασίγνωστου κομήτη του Χάλεϊ αναστάτωσε, παρά τις διαβεβαιώσεις των αστρονόμων της εποχής, ολόκληρη την ανθρωπότητα. Εκατομμύρια άνθρωποι ξενύχτησαν στους δρόμους και στις πλατείες αναμένοντας το…μοιραίο. Το αποτέλεσμα μάλλον δε χρειάζεται να πούμε ποιο ήταν...

Πολλά χρόνια μετά, τον Φεβρουάριο του 1962, η ανθρωπότητα πανικοβλήθηκε ξανά. Αιτία, Ινδοί αστρολόγοι που είχαν «προβλέψει» τη συντέλεια του κόσμου στις 4 του μήνα. Και βάσισαν την...προφητεία τους σ' έναν συνδυασμό της θέσης των πλανητών και μιας ολικής έκλειψης του Ήλιου, που θα ήταν ορατή από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Στην Ινδία χιλιάδες άνθρωποι μαζεύτηκαν για να εξαγνιστούν. Στην Αγγλία, μερικοί οπαδοί των UFO κατέφυγαν στους λόφους για να ζητήσουν βοήθεια από τους φίλους τους στον Άρη και στην Αφροδίτη, ενώ στην Αριζόνα τα μέλη μιας θρησκευτικής αίρεσης κατέφυγαν σ' ένα μικρό χωριό που, όπως πίστευαν, θα ήταν το μοναδικό που θα γλίτωνε από την καταστροφή. Σας θυμίζει κάτι το τελευταίο;

Οι εφημερίδες και οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί δέχτηκαν καταιγισμό τηλεφωνημάτων για πληροφορίες σχετικά με τη συντέλεια του κόσμου. Η 4η Φεβρουαρίου έφτασε, πέρασε και δεν... ακούμπησε.

Το 1982, οι εφημερίδες της εποχής ανακοίνωναν και πάλι νέες «προφητείες», για καταστροφές και τη συντέλεια του κόσμου, που θα συνέβαινε στις 10 του Μαρτίου. Το θέμα πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στις αρχές του 1982, με την επανέκδοση ενός βιβλίου που είχε γραφτεί το 1974 με τίτλο: «Η Επίδραση του Δία».

Στο βιβλίο αυτό, οι δύο συγγραφείς του «προειδοποιούσαν», τους Καλιφορνέζους κυρίως, ότι το 1982 το Λος Άντζελες θα καταστραφεί από έναν ισχυρότατο σεισμό, ενώ παρόμοιες δονήσεις θα συνταράξουν και άλλα μέρη του πλανήτη. Κατά την άποψή τους όλοι οι πλανήτες θα ευθυγραμμίζονταν στην ίδια πλευρά του Ήλιου στις 10 Μαρτίου 1982.

Αυτή η σπάνια συγκέντρωση των πλανητών υποτίθεται ότι θα δημιουργούσε τεράστιες βαρυτικές και παλιρροιακές δυνάμεις, που θα επιδρούσαν στον Ήλιο και ο οποίος θα εξέπεμπε τεράστιες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων στο διάστημα. Μερικά απ' τα σωματίδια αυτά θα συγκρούονταν με την ατμόσφαιρα της Γης, προκαλώντας ασυνήθιστες καταιγίδες και ανέμους. Η τριβή των ανέμων με την επιφάνεια της Γης θα προκαλούσε διαταραχές στην ομαλή περιστροφή του πλανήτη μας, οι οποίες θα ενεργοποιούσαν τις σεισμικές ζώνες. Για ακόμα μια φορά όμως, δεν συνέβη απολύτως τίποτα.

Και φτάσαμε στο 2000. Όσο πλησίαζε η αλλαγή του χρόνου, πλήθαιναν μαζί οι μύθοι και οι παράξενες ιστορίες. Ψευδοπροφήτες και αστρολόγοι «προέβλεπαν» ότι στις 5 Μαΐου του 2000 οι πέντε ορατοί με γυμνό μάτι πλανήτες (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Κρόνος), καθώς επίσης ο Ήλιος και η Σελήνη, θα βρίσκονταν ευθυγραμμισμένοι με τη Γη, ασκώντας έτσι τεράστιες βαρυτικές και παλιρροιακές δυνάμεις στον πλανήτη μας.

Η υποτιθέμενη «ευθυγράμμιση» των ορατών πλανητών δεν ήταν καθόλου ευθυγράμμιση, αλλά μία απλή «συγκέντρωση» πλανητών. Παρόμοια συγκέντρωση είχε γίνει και το 1962.

Ο κόσμος δεν καταστράφηκε. Όπως δε θα καταστραφεί ούτε και στις 12.12.2012 στις 12:12...
Το έργο αυτό η φύση το έχει αφήσει σε εμάς, στην ανθρωπότητα, η οποία με γοργούς ρυθμούς καταστρέφει τον πλανήτη Γη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάρτυ με είσοδο 1000 ευρώ διοργανώνουν οι Ρώσοι ενόψει της καταστροφής του κόσμου

Οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού για το τέλος του κόσμου(VIDEO)

Η πρόβλεψη του καιρού για την ημέρα της συντέλειας του Κόσμου

   Διαδώστε αυτό το άρθρο

 


Σχετικά άρθρα

  1. Όταν ο Πελέ έγραφε… ιστορία με ένα πέναλτι! [vid]
  2. Ν. Παπαδόπουλος: «Δεν είναι το πολιτειακό σύστημα αλλά το περιεχόμενο της ΔΔΟ»
  3. Η αποκάλυψη για την πρόβλεψη σεισμών στην Ελλάδα
  4. Η «σκοτεινή» ιστορία της 26χρονης που μαχαίρωσε τον γείτονά της
  5. Εθνική Φρουρά: Το νέο σύστημα προαγωγών και διορισμών
  6. ΑΠΟΕΛ: «Γαλαζοκίτρινα» γενέθλια - 91 χρόνια ιστορίας [pic]