ΑΠΟΕΛ – Ποτέ: Η απάντηση για τα ρατσιστικά συνθήματα

ΑΠΟΕΛ – Ποτέ: Η απάντηση για τα ρατσιστικά συνθήματα | Newsit.com.cy

Αρχικά σχολίασε τα περιστατικά ρατσιστικής αντιμετώπισης όταν αγωνιζόταν στην Ομόνοια: «Είναι αλήθεια ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και εγώ έχουμε ιστορία και όταν με αντιμετώπισαν άσχημα, αντέδρασα. Ανταπέδωσα τους θορύβους της μαϊμούς για να τους δείξω ότι δεν με νοιάζει. Μερικοί οπαδοί τραγουδούσαν ρατσιστικά τραγούδια για μένα, αλλά τώρα που είμαι εδώ, πολλοί από αυτούς μου ζήτησαν συγγνώμη, οπότε τελείωσε».

Όσον αφορά την απόφαση του να πάει μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ είπε: «Όταν ήρθε η ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν το σκέφτηκα καν να απορρίψω την πρόταση. Ένιωσα μόνο άσχημα για τους οπαδούς της Ομόνοιας. Ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα μαζί τους και με αγάπησαν γι’ αυτό. Αλλά στο ποδόσφαιρο αν έχεις φιλοδοξίες θα πρέπει να θέλεις να παίξεις για τις καλύτερες ομάδες στις καλύτερες διοργανώσεις. Έτσι τώρα αγωνίζομαι για τον ΑΠΟΕΛ».

Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ μίλησε και για τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα του Μπενίν στα προκριματικά για το Κύπελλο Αφρικής του 2019: «Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες τώρα που αγωνίζονται περισσότερες ομάδες στη διοργάνωση και επίσης έχουμε την καλύτερη Εθνική Μπενίν που έχω δει στα δέκα χρόνια που αγωνίζομαι για την Εθνική. Η Αλγερία είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, αλλά νομίσω ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη».

Πηγή: Goal.com.cy

MM