Ολοκληρώνεται η μετεγγραφή Μυτίδη στην Ελλάδα

Ολοκληρώνεται η μετεγγραφή Μυτίδη στην Ελλάδα | Newsit.com.cy

Αναλυτικά:

“Από τις 2 Δεκεμβρίου σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr για τις συζητήσεις της Κέρκυρας με την ΑΕΚ Λάρνακας για τον Νέστορα Μυτίδη. Ο 26χρονος Κύπριος διεθνής επιθετικός θα είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη κίνηση της νησιωτικής ομάδας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε τελικό επίπεδο και το deal είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί. Μάλιστα, ο Μυτίδης αναμένεται στο νησί του Ιονίου τις επόμενες ημέρες για να ολοκληρώσει το δανεισμό του από την ομάδα της Λάρνακας (δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019).

Στο φετινό πρωτάθλημα έχει παίξει σε έξι αγώνες και έχει βάλει ένα γκολ. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στη Ρόντα. Με τους Ολλανδούς είχε 16 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ στο δεύτερο μισό επέστρεψε στην ΑΕΚ Λάρνακας (14 συμμετοχές, 3 γκολ).

Αν εξαιρεθεί το πέρασμά του από την Eredivisie, όλα τα υπόλοιπα χρόνια τα πέρασε στην κυπριακή ομάδα. Με την Εθνική του ο Μυτίδης έχει παίξει 32 φορές και έχει σημειώσει πέντε τέρματα. Στην Κέρκυρα παίζει ένας ακόμη διεθνής Κύπριος, ο Κωστάκης Αρτυματάς”.

MM