«Βόμβα» από ΚΟΠ – Οι αλλαγές για τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων ομάδων

«Βόμβα» από ΚΟΠ – Οι αλλαγές για τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων ομάδων | Newsit.com.cy

Η ΚΟΠ ενημερώνει για τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων με στόχο την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα. Δείτε τι αλλάζει στα εισιτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, μόνο για τις έξι «μεγάλες»!

Η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ σε σημερινή της συνεδρία αποφάσισε στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων με στόχο την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε όπως στους αγώνες μεταξύ των ομάδων της Ανόρθωσης, της ΑΕΚ, του Απόλλωνα, του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΛ και της Ομόνοιας, τα εισιτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας θα διατίθενται μόνο από την ΚΟΠ, μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της.

Στην είσοδο των Σταδίων, στην κερκίδα των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, ο κάτοχος του εισιτηρίου, για να εισέλθει στο γήπεδο θα πρέπει να επιδείξει την πολιτική του ταυτότητα μαζί με το εισιτήριο. Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο.

Το μέτρο αυτό θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2018, με την προσπάθεια, αυτό να γίνει από τους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι στις 2 και 3 του μήνα, με την προϋπόθεση ότι θα είναι έτοιμο το λογισμικό σύστημα που απαιτείται για την πώληση των εισιτηρίων από την Ομοσπονδία».

MM