Βλαδίμηρος Τζιωρτζής: Πρώτη επαφή με μονοθέσιο της Fortec

Βλαδίμηρος Τζιωρτζής: Πρώτη επαφή με μονοθέσιο της Fortec | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του αθλητή, το φετινό πρωτάθλημα της Formula Renault Eurocup απέχει χρονικά τέσσερις βδομάδες (πρεμιέρα στο Paul Ricard, 13-15 Απριλίου).

Ο 21χρονος πιλότος βρέθηκε το διήμερο 14-15 Μαρτίου στη φημισμένη πίστα του Hockenheim, γράφοντας τα πρώτα χιλιόμετρα στο αγωνιστικό μονοθέσιο της Fortec με την οποία θα αγωνιστεί στο Formula Renault 2.0 Eurocup.

«Όλα κύλησαν πολύ καλά σε αυτό το πρώτο διήμερο δοκιμών με την ομάδα. Νομίζω κάναμε πρόοδο και ευελπιστώ πως θα ανεβαίνουμε ψηλότερα στο grid, όσο εξελίσσεται η σεζόν. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο διότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος στο Formula Renault Eurocup, όμως με τη στήριξη της NAGA, του μεγάλου μου χορηγού, πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος πως και οι τέσσερις πιλότοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη Fortec» ανέφερε ο Τζιωρτζής σε δήλωσή του στο renaultsport.com.

Το επόμενο δοκιμαστικό θα γίνει στην πίστα του Paul Ricard στη Γαλλία στο τέλος Μαρτίου, ενώ το τρίτο και τελευταίο χειμερινό δοκιμαστικό διεξάγεται 4-5 Απριλίου στο θρυλικό Nurburgring.

MM