Τζιωρτζής: Έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στο Silverstone

Τζιωρτζής: Έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στο Silverstone | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής τρέχοντας με τα χρώματα της Fortec Motorsports στον τρίτο αγώνα της σεζόν, κατέγραψε σημαντική πρόοδο, παρότι και πάλι αντιμετώπισε προβλήματα με τον κινητήρα του μονοθέσιου του.

Χθες προκρίθηκε να εκκινήσει από την 26η θέση του grid, όμως κάνοντας έναν πάρα πολύ καλό αγώνα τερμάτισε 18ος και δεύτερος ανάμεσα στους τέσσερις οδηγούς της Fortec.

Στην πρώτη του σεζόν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα, πλησιάζοντας τον στόχο που είναι οι θέσεις της βαθμολογούμενης 10αδας.

«Συγκριτικά με τους δύο πρώτους αγώνες σε Paul Ricard και Monza, είμαι περισσότερο ευχαριστημένος, όμως υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης, τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για την ομάδα. Όλη τη βδομάδα κάναμε πολλή δουλειά, τόσο στην πίστα όσο και στον εξομοιωτή» δηλώνει από την Αγγλία ο Βλαδίμηρος, ο οποίος αύριο αναχωρεί για Μονακό, προκειμένου να λάβει μέρος στον τέταρτο αγώνα της σεζόν, που θα διεξαχθεί στο Πριγκιπάτο, παράλληλα με τον αγώνα της Formula 1.

«Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Ένας αγώνας στο Μονακό αποτελεί ύψιστη τιμή για κάθε οδηγό στο μηχανοκίνητο αθλητισμό» σχολιάζει ο Βλαδίμηρος.

MM