ΑΠΟΕΛ: «Τα βρήκαμε με Καρλάο, αλλά…»

ΑΠΟΕΛ: «Τα βρήκαμε με Καρλάο, αλλά…» | Newsit.com.cy

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος εστίασε στον προγραμματισμό της ομάδας και τις μετεγγραφικές κινήσεις των γαλαζοκιτρίνων. 

Αναλυτικά:

Για τις επόμενες προσθήκες
«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μιλάμε για πρώτη φάση προγραμματισμού. Είπαμε πολλές φορές ότι ο προγραμματισμός τελειώνει 31 Αυγούστου. Σε αυτή την φάση είναι προτεραιότητα η απόκτηση επιθετικού και υπάρχει και η εκκρεμότητα του Καρλάο. Ο ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή έχει επιθετικούς. Αν δεν είχαμε θα ήταν πιο νωρίς η προτεραιότητα. Ψάχνουμε ένα παίκτη που θα φέρει ότι λείπει από την επιθετική τριπλέτα που έχουμε και να προσθέσει ποιότητα στην ομάδα».

Για το αν θα γίνει υπέρβαση, είπε: 
«Πάντα ο επιθετικός είναι ο πιο ακριβός. Σε όλο το πλανήτη. Και αν κοιτάξει κάποιος διαχρονικά οι πιο ακριβοπληρωμένοι είναι οι επιθετικοί. Εμείς ψάχνουμε επιθετικό που λογίζεται ως βασικός. Θέλουμε ανταγωνισμό στην ομάδα. Αν θεωρείται υπέρβαση αυτή η λογική, τότε ισχύει».

Για Καρλάο: «Είναι ένα ανοιχτό κεφάλαιο. Είμαστε σε συζητήσεις. Θα ακουστεί αστείο. Μπορεί να τελειώσει σε  5 ώρες, σε μια εβδομάδα, μπορεί ποτέ. Το θέμα είναι πότε θέλουμε και αν θα συνεχίσουμε να το κρατάμε αυτό και να είναι ο παίκτης στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Είναι πολύ σημαντικοί οι στόχοι που έχει ο ΑΠΟΕΛ και σε ένα μηνά θα τους κυνηγήσει. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να έχεις πολύ υπομονή. Με τον Καρλάο τα βρήκαμε, αλλά πρέπει να γίνει το ίδιο με την Τορίνο».

Αν υπάρχει θέμα Κούσουλου: «Δεν έχουμε ενδιαφερθεί για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή αλλά όπως είπα ξανά είναι η εύκολη λύση ο ΑΠΟΕΛ».

MM