Την Παρασκευή η εκκίνηση του Cyprus Rally 2018

Την Παρασκευή η εκκίνηση του Cyprus Rally 2018 | Newsit.com.cy

Η εκκίνηση θα δοθεί αύριο Παρασκευή από το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Ανακοίνωση του Cyprus Rally αναφέρει ότι βάση θα είναι η πόλη του Ζήνωνα, με τον εθνικό αγώνα να παραμένει και φέτος ο μοναδικός αγώνας στον κόσμο που μετρά σε δύο περιφερειακά πρωταθλήματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA). Το Ευρωπαϊκό και της Μέσης Ανατολής.

Άπλετο θέαμα και έντονες συγκινήσεις αναμένεται να προσφέρουν οι δεκατρείς ειδικές διαδρομές του Ράλι Κύπρος 2018. Εντυπωσιακά περάσματα και ψηλές ταχύτητες συνθέτουν τη φετινή διαδρομή με συνολικό μήκος 763,32 χιλιομέτρων από τα οποία τα 208,22 απαρτίζουν τα αγωνιστικά χιλιόμετρα των ειδικών διαδρομών.

Τα 62 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή θα έχουν να αντιμετωπίσουν δεκατρείς θεαματικές και συνάμα γρήγορες ειδικές διαδρομές. Όμως η μια και μοναδική ειδική που οι θεατές περιμένουν με αγωνία δεν είναι άλλη από την Psaltis – ENEOS Super Special Stage που θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί στις 09:36. Μια διαδρομή μήκους 4,82 που καταφέρνει κάθε χρόνο να προσελκύει δεκάδες χιλιάδες θεατές προσφέροντας ανεπανάληπτο θέαμα και συγκινήσεις.

Τα μεγαλύτερα ονόματα του Ευρωπαϊκού και Μεσανατολικού πρωταθλήματος αλλά και του κυπριακού πρωταθλήματος θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αναμετρηθούν μέσα στη Λευκωσία για χρόνο στην όγδοη ειδική διαδρομή του αγώνα, αναφέρεται.

Ήδη τα πληρώματα προχώρησαν την Τετάρτη στην αναγνώριση της διαδρομής για να είναι πανέτοιμα για το ένα και μοναδικό πέρασμα από τη διαδρομή αυτή στο κέντρο της Λευκωσίας.

MM