ΑΠΟΕΛ: Οι πρώτοι υποψήφιοι για τον πάγκο των πρωταθλητών

ΑΠΟΕΛ: Οι πρώτοι υποψήφιοι για τον πάγκο των πρωταθλητών | Newsit.com.cy

Έντονα ακούγεται το όνομα του Σάββα Παντελίδη (προπονητής του Αστέρα Τρίπολης) αλλά και του Άμπελ Ρεσίνο (πρώην προπονητής των Λεβάντε, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαγιαδολίδ, Γρανάδα, Θέλτα και Νουμάνθια). Επίσης προτάθηκε ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ, τέως υπεύθυνος των ακαδημιών Ομόνοιας, προτάθηκε, χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Στον ΑΠΟΕΛ αναζητούν και τεχνικό διευθυντή, παρόλο που το συγκεκριμένο μοντέλο δεν δούλεψε αποδοτικά στον ΑΠΟΕΛ.

Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη για το βράδυ (24.9.2018) συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ δεν θα πραγματοποιηθεί.

Δείτε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10.gr για τον Παντελίδη

«Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μπρούνο Μπαλτάζαρ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του κυπριακού συλλόγου έχουν σε περίοπτη θέση της λίστας τους, τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη.

Καλά ενημερωμένες πηγές τονίζουν πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού και πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και φυσικά αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Παντελίδης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στους Αρκάδες και οι «μετοχές» του εκτοξεύτηκαν μετά την περσινή χρονιά στην ομάδα της Τρίπολης. Οι ιθύνοντες της κυπριακής ομάδας θεωρούν ιδανική λύση για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ τον Έλληνα τεχνικό και απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Βέβαια αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Παντελίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο είχε υπογράψει πριν τελειώσει η περασμένη αγωνιστική περίοδος. Αυτό σημαίνει ότι για να φύγει ο Έλληνας τεχνικός από την ομάδα της Τρίπολης θα πρέπει να δώσει το «οκέι» η διοίκηση του Αστέρα.

Όσοι γνωρίζουν τα πράγματα στην συγκεκριμένη υπόθεση λένε πως το θέμα θα τελειώσει άμεσα, δηλαδή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε».

MM