Αυτό είναι το πρόγραμμα της Basket League

Αυτό είναι το πρόγραμμα της Basket League | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΚ, κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέας Μουζουρίδης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «τα νέα πρωταθλήματα θα είναι αναβαθμισμένα και ελπίζουμε άκρως ανταγωνιστικά. Η δική μας υπόσχεση είναι πως θα είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα των πρωταθλημάτων με ίσες ευκαιρίες για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν».

Ο κ. Μουζουρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Basket League και το Πρωτάθλημα Γυναικών θα γίνουν με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων. Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος της ΚΟΚ καλωσόρισε την ΑΕΛ και την Ομόνοια στην Basket League, καθώς και τον ΑΠΟΠ Πάφου και τον Άρη Λεμεσού στο Πρωτάθλημα Γυναικών.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πάμπος Χρίστου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν στα φετινά καλαθοσφαιρικά πρωταθλήματα, τονίζοντας πως η ΟΠΑΠ Κύπρου θα παραμείνει στο πλευρό των σωματείων και του αθλήματος, όπως και στα προηγούμενα χρόνια.

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Γιάννος Κρεμμός, Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο οποίος καλωσόρισε τα σωματεία ΑΕΛ και Ομόνοια που θα αγωνιστούν στην Basket League, αλλά και τους Άρη Λεμεσού και ΑΠΟΠ Πάφου, που θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Γυναικών, στέλνοντας τις δικές του ευχές προς όλα τα σωματεία.

ΟΠΑΠ Basket League


Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών


MM