Ντούσαν Κέρκεζ: «Προπονητής του μήνα» για τον Σεπτέμβριο 

Ντούσαν Κέρκεζ: «Προπονητής του μήνα» για τον Σεπτέμβριο  | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών, ο Βόσνιος κόουτς αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στη σχετική ψηφοφορία του Συνδέσμου Προπονητών που γίνεται κάθε μήνα, για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Στο πλαίσιο της βράβευσης ο Τάσος Κυριάκου είπε: «είναι ιδιαίτερη τιμή να βραβεύω τον Ντούσαν. Υπήρξε ποδοσφαιριστής μου. Τον ξέρω και αγωνιστικά αλλά και ως άνθρωπο και χαρακτήρα. Έχει ήθος. Είχε ηγετικά χαρακτηριστικά και τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής. Τα αποτελέσματα, η εικόνα της ΑΕΛ, μου δίνουν το δικαίωμα να πιστεύω πως τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και ως προπονητής. Χαίρομαι και είναι τιμή μου που τον βραβεύω».

Από την πλευρά του ο κ. Κέρκεζ σημείωσε ευχαρίστησε το Σύνδεσμο Προπονητών και όλους τους προπονητές που με ψήφισαν. «Αυτή η βράβευση είναι ομαδική. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν όλη τη δουλειά για να αναδειχθώ winmasters Προπονητής του Μήνα», είπε

– Σε ερώτηση για τους φετινούς στόχους της ΑΕΛ είπε ότι «από την αρχή στόχος ήταν να βγούμε στην Ευρώπη. Αυτό δεν θα το αλλάξουμε μετά από πέντε παιχνίδια. Σίγουρα θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε που θα είμαστε».

MM