Εθνική Κύπρου: Πρωινή προπόνηση στη Σόφια και «καρφί» για Σλοβενία

Εθνική Κύπρου: Πρωινή προπόνηση στη Σόφια και «καρφί» για Σλοβενία | Newsit.com.cy

«Βλέπουμε μπροστά, έχουμε στόχους, αφήνουν πίσω τον αγώνα με τη Βουλγαρία και αρχίζουμε δουλειά για το πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στη Σλοβενία», ανέφερε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Ραν Μπεν Σιμόν απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του, σύμφωνα με την ΚΟΠ.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Σλοβενία άρχισε με πρωινή προπόνηση στο Στάδιο της ΤΣΣΚΑ στη Σόφια και το απόγευμα η Εθνική μας θα αναχωρήσει για τη Λιουμπλιάνα.

Προπόνηση στο γήπεδο έκαναν οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν ή αγωνίστηκαν ως αλλαγή ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία στο ξενοδοχείο.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν να διαχειριστούν και την κούραση και αυτός είναι ένας παράγοντας που ίσως επηρεάσει και τις επιλογές του προπονητή για τον αγώνα της Τρίτης.

Για τον αγώνα της Τρίτης δεν υπολογίζεται ο Κωνσταντίνος Λαϊφης που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Κάποια άλλα μικροπροβλήματα που προέκυψαν μέσα από τον αγώνα του Σαββάτου δεν αναμένεται να είναι αποτρεπτικά για κάποιο ποδοσφαιριστή προκειμένου να είναι διάθεση του προπονητή του.

MM