Στη Σλοβενία η Εθνική Ανδρών για τον αγώνα της Τρίτης

Στη Σλοβενία η Εθνική Ανδρών για τον αγώνα της Τρίτης | Newsit.com.cy

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, όλοι στην ομάδα έχουν αφήσει πίσω τον προηγούμενο αγώνα και την ήττα με 2-1 από τη Βουλγαρία το Σάββατο και τους απασχολεί μόνο ο αγώνας με τη Σλοβενία.

Στόχος είναι όπως οι ποδοσφαιριστές παρουσιαστούν έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά την Τρίτη το βράδυ στο Στάδιο Stozice της Λιουμπλιάνας προκειμένου να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μπορεί η Σλοβενία να βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό, όμως ,έχασε όλους τους αγώνες της στις λεπτομέρειες και ασφαλώς η βαθμολογική της συγκομιδή, δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα της ως ομάδα.

Ως εκ τούτου, τους διεθνείς περιμένει άλλος ένας πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός αγώνας στον οποίο θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς αν θέλουν να έχουν βαθμολογικό κέρδος.

Πέραν του Κωνσταντίνου Λαϊφη που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας με προπόνηση στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

Η προπόνηση θα αρχίσει στις 20:00 (21:00 ώρα Κύπρου) ενώ θα προηγηθεί στις 19:15 (20:15) Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας στην παρουσία του προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή.

MM