Ομόνοια: Διαζύγιο με Ολίβα – Ο υπηρεσιακός «διάδοχος»

Ομόνοια: Διαζύγιο με Ολίβα – Ο υπηρεσιακός «διάδοχος» | Newsit.com.cy

Το τεχνικό τιμ χρεώνεται την κακή μέχρι στιγμής πορεία των πρασίνων στο πρωτάθλημα, με τη διοίκηση να λύνει τη συνεργασία της με τον Ολίβα. Καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο τεχνικός διευθυντής Άνχελ Γκόμεθ, ο οποίος κατέχει το απαραίτητο δίπλωμα UEFA Pro.

«Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Χουάν Κάρλος Ολίβα. Επιπλέον, έχει λυθεί η συνεργασία με τον βοηθό προπονητή, Ίσμαϊλ Μαριάνι και τον γυμναστή, Ρομά Κουνιλέρα.

Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για πρόσληψη νέου προπονητή. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Άνχελ Γκόμεθ», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η τοποθέτηση της διοίκησης

Δύσκολη χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ομόνοιας την απόφαση για απόλυση του Χουάν Κάρλος Ολίβα. Τονίζει δε, ότι θα κάνει τα πάντα ώστε η Ομόνοια να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Όταν πριν από μερικούς μήνες είχαμε αναλάβει την βαριά ευθύνη και υποχρέωση να οδηγήσουμε την ομάδα μας ξανά εκεί όπου της αξίζει, γνωρίζαμε πως αυτός ο δρόμος κάθε άλλο παρά εύκολος θα ήταν. Ξέραμε πως θα βρίσκαμε δυσκολίες, εμπόδια και απρόσμενα αποτελέσματα.

Η απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον κ. Ολίβα, δεν ήταν εύκολη. Δεν περιμέναμε, αλλά ούτε και θέλαμε, να προχωρήσουμε τόσο νωρίς σε αλλαγή προπονητή. Ωστόσο, η πορεία και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η βαθμολογική μας συγκομιδή, όπως και το γεγονός ότι είχαμε πετύχει μόλις δύο γκολ σε πέντε παιχνίδια, δεν μας άφηναν περιθώριο για κάτι διαφορετικό.

Τίποτα δεν αλλάζει τον στόχο! Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη θέληση, πείσμα και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε. Αυτό αποτελεί υπόσχεση και διαβεβαίωση προς όλους εσάς που αγαπάτε και στηρίζετε την ομάδα μας. Η Ομόνοια είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής, είναι το παρόν και το μέλλον. Ως Ομόνοια Ποδόσφαιρο διατηρούμαστε σε πλήρη εγρήγορση. Αξιολογούμε την παρούσα κατάσταση και να είστε βέβαιοι πως ό,τι χρειαστεί να κάνουμε – είτε άμεσα, είτε στο μέλλον – για το καλό της Ομόνοια, θα το κάνουμε. Πάντοτε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δεν είμαστε εδώ για μερικά παιχνίδια, αλλά για να υλοποιήσουμε με επιτυχία το μακροπρόθεσμο πλάνο, με ορίζοντα μια μεγάλη Ομόνοια για τα χρόνια που έρχονται.

Απευθύνουμε κάλεσμα στην κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ και στον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας. Για να ζήσουμε όλοι μαζί ξανά ένδοξες στιγμές, όπως αυτές που χαρακτηρίζουν την ιστορία μας».

MM