Κισσόνεργα: Άνανδρη επίθεση της «νύχτας» σε ζεύγος γνωστών δημοσιογράφων – Εμπρηστικό μήνυμα για παλιές αποκαλύψεις [vids]

Κισσόνεργα: Άνανδρη επίθεση της «νύχτας» σε ζεύγος γνωστών δημοσιογράφων – Εμπρηστικό μήνυμα για παλιές αποκαλύψεις [vids] | Newsit.com.cy

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 03:28 τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό γκαράζ κάτω από την κατοικία της ιδιοκτήτριάς του, στην Κισσόνεργα.

Η φωτιά κατασβέστηκε από το σύζυγο της ιδιοκτήτριας του οχήματος, με λάστιχο ποτίσματος, πριν την άφιξη της πυροσβεστικής, ωστόσο το όχημά τους είχε ήδη καεί σχεδόν ολοσχερώς. Η Αστυνομία αποδίδει την πυρκαγιά σε εμπρησμό. Από την πρώτη συνάντηση και μίνι αρχική κατάθεση του άνδρα δημοσιογράφου στον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, κ. Ιωάννου, πιθανολογεί πως ενδεχομένως η επίθεση-μήνυμα να προέρχεται από υπόθεση του παρελθόντος με την οποία έχει ασχοληθεί ο ίδιος.

Δείτε τι δήλωσε σχετικά ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρ. Αγγελίδης στην τηλεόραση του Σίγμα:

Το όχημα είναι εγγεγραμμένο στη σύζυγο του δημοσιογράφου Μάριου Ιγνατίου, η οποία είναι και η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας PafosPress.com. Η πυρκαγιά πέραν του αυτοκινήτου προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε γειτονικό όχημα καθώς και στο σπίτι, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον εσωτερικό χώρο καθώς και στην οροφή του οχήματος.

Ζημιές προκλήθηκαν και σε όχημα που ήταν σταθμευμένο δίπλα και ανήκει σε αλλοδαπό, καθώς και σε κάποια πλαστικά, από την ακτινοβολία της θερμότητας.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς αναμένεται να διερευνηθούν το πρωί με επιτόπιες εξετάσεις, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται περί εμπρησμού, με στόχο την τρομοκράτηση των δύο δημοσιογράφων.

 

 

MM