Ντου περιπολικών σε κόντρες «κακομαθημένων» στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου – Κατασχέσεις και έλεγχοι

Ντου περιπολικών σε κόντρες «κακομαθημένων» στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου – Κατασχέσεις και έλεγχοι | Newsit.com.cy

Λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία από την Αστυνομία ότι σε συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, εντοπίστηκαν οδηγοί αυτοκινήτων, οι οποίοι επιδίδονταν σε αυτοσχέδιους αγώνες δρόμου, ήτοι, κόντρες, θέτοντας φυσικά σε κίνδυνο κάθε νομοταγή διερχόμενο οδηγό…

Επιτόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τρία ιδιωτικά αυτοκίνητα, τα οποία ανακόπηκαν για έλεγχο.

Ακολούθησε έλεγχος ηχομέτρησης των εν λόγω οχημάτων στα συστήματα εξάτμισης (εξώστ), των αυτοκινήτων, οπότε και διαπιστώθηκε, ότι δύο εξ αυτών υπερέβαιναν το επιτρεπόμενο εκ του νόμου όριο, έχοντας παράλληλα υποστεί και πολλαπλές εμφανείς μηχανικές μετατροπές και παραποιήσεις.

Τα δύο οχήματα κατακρατήθηκαν και αναμένεται να μεταφερθούν στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών για περαιτέρω επισταμένους ελέγχους. Στον οδηγό του τρίτου οχήματος εκδόθηκε ειδοποίηση (φώτα) και αναχώρησε αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε άλλο. Παράλληλα, οι εξετάσεις συνεχίζονται, καθώς πρόκειται για μια υπόθεση που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τις ζωές των συμμετεχόντων, αλλά και διερχόμενων ανυποψίαστων οδηγών.

MM