Νέο τραγικό ευτράπελο στην παιδεία – Μαθητές Γυμνασίου έριξαν κροτίδα σε τάξη τραυματίζοντας 14χρονη!

Νέο τραγικό ευτράπελο στην παιδεία – Μαθητές Γυμνασίου έριξαν κροτίδα σε τάξη τραυματίζοντας 14χρονη! | Newsit.com.cy

Παραλίγο τα χειρότερα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα σε γυμνάσιο στην περιοχή Αγ.Ιωάννης, ενώ για πολλοστή φορά διαπιστώνεται πλήρης κατάρρευση κάθε έννοιας πειθαρχίας εντός σχολικών συγκροτημάτων και χώρων.

Χθες και ενώ μαθητές έκαναν μάθημα τρεις εξωσχολικοί μπούκαραν στο σχολείο και έριξαν κροτίδα σε τάξη εν ώρα μαθήματος. Όμως, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στην Λεμεσό, Μαρίας Κωνσταντίνου, οι φερόμενοι ως εξωσχολικοί δεν είναι τίποτα παραπάνω ούτε και τίποτα λιγότερο από…απλούς ανήλικους μαθητές, ηλικίας 13, 14, και 15 ετών! Πλέον και οι τρεις, ειδικότερα οι γονείς, θα έχουν μπεξίματα με την Δικαιοσύνη.

Από την «καταδρομική» τους στην τάξη άλλου σχολείου από το δικό τους, τραυματίσθηκε μια 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, η οποία βρισκόταν εντός της τάξης, φέροντας τραύμα στον μηρό. Εν συνεχεία το κορίτσι διακομίσθηκε στις Πρώτες Βοήθειες, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο, καθώς ευτυχώς τα χειρότερα, αυτή την φορά τουλάχιστον, απεφεύχθησαν.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί, πως στην σχετική καταγγελία στην Αστυνομία προέβη ο ίδιος ο Διευθυντής του σχολείου, κάτι που άλλοι συνάδελφοί του σε αντίστοιχα περιστατικά έχουν επιμελώς καμουφλάρει ή και αποσιωπήσει.

Εν συνεχεία,  η Αστυνομία συνέλαβε τον 14χρονο και τον 15χρονο, ελληνικής και βουλγαρικής υπηκοότητας αντίστοιχα, παράνομη είσοδο σε σχολικό χώρο και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, ενώ αναζητεί τα στοιχεία του τρίτου προσώπου, ενός 13χρονου Ελληνοκύπριου.

Οι δυο συλληφθέντες ανακρίθηκαν γραπτώς στην παρουσία των γονιών τους, ενώ δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε από τις έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους.

Σήμερα οι δυο ανήλικοι αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθεροι.η Αστυνομία, με την σειρά της προέβη σε σύλληψη των δυο εμπλεκομένων νεαρών, 14 και 15 ετών ενώ ο 13χρονος, θα ανακριθεί, όταν εντοπιστεί, στην παρουσία των κηδεμόνων του.

MM