Σικάγο και πάλι η Λεμεσός! Θρασύτατοι άνοιξαν πυρ από σκούτερ κατά οχήματος στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας

Σικάγο και πάλι η Λεμεσός! Θρασύτατοι άνοιξαν πυρ από σκούτερ κατά οχήματος στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας | Newsit.com.cy

Πυροβολισμοί ρίχθηκαν χθες βράδυ, σχετικά νωρίς, περί τις 22:25, εναντίον οχήματος 65χρονου στη Λεμεσό, το οποίο και ήταν σταθμευμένο εντός γκαράζ, στην οικία του.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, λίγη ώρα αργότερα ελήφθη η πληροφορία ότι ερρίφθησαν πυροβολισμοί κατά του οχήματος, ενώ μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, εντοπίζοντας πέντε τρύπες από πυροβολισμούς σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε στεγασμένο γκαράζ, στην αυλή της οικίας του ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, στη Λεμεσό, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, το γεγονός ότι οι δύο δράστες επιβαίνοντες σε σκούτερ μηχανάκι, σαν κύριοι εντός τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας και σε ώρα σχετικής αιχμής, άρχισαν να εξαπολύουν μαζικά πυρά με πιστόλι κατά οικίας και οχήματος, σε μια περίοδο που η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο», έχει προκαλέσει οργή και αντιδράσεις.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο 65χρονος κατέθεσε πως δεν εμπλέκεται σε κάποια ανοιχτή με τον υπόκοσμο υπόθεση ούτε και έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, με πηγές να εικάζουν πως το «χτύπημα» αποτελεί μάλλον προμήνυμα προς κάποιο συγγενικό μέλος της οικογενείας του 65χρονου.

Οι έρευνες συνεχίζονται για εντοπισμό των δραστών.

MM