Λευκωσία: «Βραχιόλια» σε 33χρονο για αρχαία και μια κλεμμένη μοτοσικλέτα

Λευκωσία: «Βραχιόλια» σε 33χρονο για αρχαία και μια κλεμμένη μοτοσικλέτα | Newsit.com.cy

Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, η οποία διεξήχθη χθες το μεσημέρι βάσει δικαστικού εντάλματος, εντός οικίας που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν μια κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Εκτός από τη μοτοσικλέτα, λίγο αργότερα σε πατάρι της εν λόγω οικίας, εντοπίστηκαν και τέσσερα αντικείμενα, τα οποία εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να είναι αυθεντικά αρχαία και έχουν παραληφθεί ως τεκμήρια για περαιτέρω διερεύνηση.

Παράλληλα, αναφορικά με την κλεμμένη μοτοσικλέτα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 33χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκε, ανακόπηκε και ελέγχθηκε ένα πρόσωπο, εναντίον του όποιου, εκκρεμούσαν υποθέσεις δικαστηρίου για τροχαία και άλλα αδικήματα, καθώς επίσης και ανεξόφλητων ενταλμάτων.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο Δικαστήριο για επανακαταχώρηση των υποθέσεων που εκκρεμούν εναντίον του.

Περαιτέρω επισημαίνεται, ότι κατά τη διάρκεια των παγκύπριων συντονισμένων επιχειρήσεων, έγινε έλεγχος σε δεκάδες οχήματα, πρόσωπα και υποστατικά.

MM