Απίστευτο κι όμως κυπριακό! Υπόδικος για ξυλοδαρμό μεγαλοεπενδυτή στην Αγία Νάπα προσελήφθη ως Αστυνομικός!

Απίστευτο κι όμως κυπριακό! Υπόδικος για ξυλοδαρμό μεγαλοεπενδυτή στην Αγία Νάπα προσελήφθη ως Αστυνομικός! | Newsit.com.cy
Ο 28χρονος άνδρας από χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, όντας υπόδικος και κατηγορούμενος για εμπλοκή του με ακόμα 4 άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του Αιγύπτιου επενδυτή της μαρίνας Αγίας Νάπας και της συνοδείας του, τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ η παρέα του Αιγύπτιου επενδυτή διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, εκλήθη σε απολογία, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προσελήφθη ως αστυνομικός!
Βάσει του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πολίτης», ο 28χρονος όταν εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα εργοδοτείτο από το εν λόγω νυχτερινό κέντρο της Αγίας Νάπας ως σερβιτόρος, ωστόσο βρέθηκε εμπλεκόμενος στην γενικευμένη συμπλοκή που προέκυψε, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.
Αναφορικά με τις κατηγορίες που επιβαρύνουν τους επτά, αυτές σχετίζονται με επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. Ενας εκ των κατηγορούμενων, ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, βρίσκεται αντιμέτωπος και με την κατηγορία της αυτουργίας. Οι υπόλοιποι τρείς κατηγορούμενοι ένας Βούλγαρο, ένας Λιθουανός και ο συγκεκριμένος αστυνομικός πλέον, όλοι τότε υπάλληλοι του νυχτερινού κέντρου, απαλλάγησαν της κατηγορίας αυτής.
Οι τέσσερις Ελληνοκύπριοι κατηγορούμενοι αναμένεται πως θα απολογηθούν στις 24 Μαΐου.
Επίσης να σημειωθεί πως, αρχικά οι επτά κατηγορούμενοι ήταν αντιμέτωποι με τις  κατηγορίες κλοπής και κατοχής επιθετικών οργάνων, αλλά αθωώθηκαν μιας και οι παραπονούμενοι δεν εμφανίσθηκαν ενώπιον δικαστηρίου προκειμένου να καταθέσουν εις βάρος των εργαζομένων του κέντρου διασκέδασης.
MM