Ντου στο γραφείο του προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ – Γονέας σε έξαλλη κατάσταση για τον κανακάρη του τα κανε «γης μαδιάμ»!

Ντου στο γραφείο του προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ – Γονέας σε έξαλλη κατάσταση για τον κανακάρη του τα κανε «γης μαδιάμ»! | Newsit.com.cy

Γονέας μαθητή ο οποίος και φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο, εισέβαλε στο γραφείο του Λυκειάρχη και πρόεδρου της ΟΕΛΜΕΚ, Δημήτρη Ταλιαδώρου, εκστομίζοντας ανείπωτες ύβρεις, ενώ εν συνεχεία άρχισε να προβαίνει και σε φθορά κρατικής περιουσίας, τελώντας σε έξαλλη κατάσταση και σαφέστατα ευρισκόμενος εκτός ελέγχου.

Βάσει των πληροφοριών τις οποίες επικαλείται ο Φάνης Μακρίδης σε ανάρτησή του για την ιστοσελίδα το Themaonline.com, ο συγκεκριμένος μαθητής Λυκείου, είχε παραβεί κάποιο κανονισμό με αποτέλεσμα να του επιβληθεί η εκ του κανονισμού προβλεπόμενη τιμωρία. Προφανώς, ο γονέας και δεν συμφωνούσε με την «τιμωρία» του κανακάρη του, οπότε και επέλεξε αυτό τον ακραίο τρόπο αντίδρασης…

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ενημερωτική ιστοσελίδα ο κ. Ταλιαδώρος απαντώντας σε ερωτήσεις τους, περιορίστηκε στο να αναφέρει πως «ναι, κάποιος παραφέρθηκε και έγιναν και χειρότερα πράγματα…».

Ερωτώμενος ο κ. Ταλαδιώρος κατά πόσον υπεβλήθη καταγγελία στις Αρχές απήντησε ότι «κλήθηκε επί τόπου η Αστυνομία», προσθέτοντας ωστόσο πως «δεν ζητήθηκε η δίωξη του ατόμου».

Παράλληλα, ο κ. Ταλαδιώρος ερωτώμενος στο γιατί δεν υπεβλήθη εν τέλει η καταγγελία ανταπάντησε πως «Είμαστε παιδαγωγοί και δεν θέλουμε να διαιωνίζονται κάποιες καταστάσεις εις βάρος μαθητών».

Εξάλλου, αρνήθηκε να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιστατικό, αναφέροντας πως δεν επιθυμεί να δοθούν ενδείξεις για την ταυτότητα των αρνητικών πρωταγωνιστών του περιστατικού.

MM