Πάφος: Οι γονείς του βρέφους που έχασε την σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή δεν παραδέχθηκαν τις κατηγορίες πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας

Πάφος: Οι γονείς του βρέφους που έχασε την σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή δεν παραδέχθηκαν τις κατηγορίες πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας | Newsit.com.cy

Στην σημερινή διαδικασία οι γονείς του μωρού απήντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για την υπό αριθμό υπόθεση  1229/18 σε σχέση με τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν για αλόγιστη, επικίνδυνη ή απερίσκεπτη πράξη που προκάλεσαν το θάνατο του παιδιού τους. Ο 29χρονος αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου εξ αμέλειας.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 12 και 13 Νοεμβρίου του 2018 στις 9:30 και  διέταξε όπως παραμείνει ο 29χρονος υπό κράτηση ενώ η επίσης 29χρονη μητέρα να αφαιρεί ελεύθερη με όρους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου ξεκίνησε στις 18 Απριλίου στο οποίο παραπέμφθηκαν και οι δύο γονείς.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του αδικήματος, ο 29χρονος την 17η Φεβρουαρίου 2018 στην κατοικία του που βρίσκεται στην Τίμη με παράνομη πράξη επέφερε το θάνατο στον τρίμηνο γιο του. Η μητέρα του βρέφους, κατά την ίδια ημερομηνία  λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς που δεν ανάγεται σε υπαίτια αμέλεια χωρίς πρόθεση, επέφερε το θάνατο του γιου της. 

MM