Δήμαρχος Παραλιμνίου για βόμβα: «Άνανδροι κι αδίστακτοι – Θα συνεχίσω να πολεμώ τα συμφέροντα που νέμονται τον τόπο μου»

Δήμαρχος Παραλιμνίου για βόμβα: «Άνανδροι κι αδίστακτοι – Θα συνεχίσω να πολεμώ τα συμφέροντα που νέμονται τον τόπο μου» | Newsit.com.cy

Αμέσως έψαξε και εντόπισε την εστία της έκρηξης και όταν αντιλήφθηκε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στο σπίτι που χρησιμοποιεί η οικιακή βοηθός του ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

«Μέλη της Δύναμης έφτασαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες και θα πρέπει να αφήσουμε την Αστυνομία να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες», είπε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Πυρίλλης είπε πως κάτω από το αυτοκίνητο όπου σημειώθηκε η έκρηξη υπήρχε και εμπρηστικός μηχανισμός, δηλαδή μπουκάλι με εύφλεκτη ύλη το οποίο όμως δεν ανεφλέγη. Νωρίτερα είχε προβεί σε δηλώσεις ο κ. Πυρίλλης και στην εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο».

Αναφορικά με το θέμα της φωτιάς στις ομπρέλες και τα κρεβατάκια θαλάσσης στη παραλία των σκύλων στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι, ο Δήμαρχος εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ο σκοπός για τη συγκεκριμένη ενέργεια ήταν για να αποπροσανατολίσει. Σε καμία περίπτωση οι δράστες δεν είναι ίδιοι με αυτούς που προκάλεσαν ζημιές σε ομπρέλες και κρεβατάκια θαλάσσης του Δήμου στη συγκεκριμένη παραλία».

Εξάλλου με ανάρτηση το στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) ο Δήμαρχος Παραλιμνίου έγραψε ότι «τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εξερράγη βόμβα στο σπίτι μου. Στοχοποιήθηκα από άνανδρους και αδίστακτους εγκληματίες που δεν δίστασαν να πλήξουν το ίδιο μου το σπίτι, την ίδια μου την οικογένεια».

Πρόσθεσε ότι «σε αυτούς που θα διερευνήσουν, να αναφέρω ότι πραγματικά λυπούμαι. Λυπούμαι γιατί όταν προέβαινα σε αλλεπάλληλες καταγγελίες κατά συγκεκριμένων προσώπων και συμφερόντων, όταν έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου, αντί να διερευνούν αυτούς, διερευνούσαν εμένα, σαν να ήμουν κοινός εγκληματίας».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου «καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου και μέχρι σήμερα, ανακρίθηκα, διασύρθηκα και στοχοποιήθηκα, κατόπιν ανώνυμων καταγγελιών. Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον μου και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν πραγματικά πυρά εναντίον του σπιτιού μου. Είναι καιρός κάποιοι αρμόδιοι να προβληματιστούν».

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, σημειώνει στην ανάρτηση του ο Θεόδωρος Πυρίλλης «δεν λυγίζει, δεν τρομοκρατείται και δεν θα σταματήσει να πολεμά τα συμφέροντα που νέμονται τον τόπο του, μέχρι και το τελευταίο λεπτό της θητείας του».

MM