Απίστευτο περιστατικό! 14χρονος έκλεψε αυτοκίνητο από κοιμητήριο και έδειρε αστυνομικό – Καταδίωξη με πυροβολισμούς [vid]

Απίστευτο περιστατικό! 14χρονος έκλεψε αυτοκίνητο από κοιμητήριο και έδειρε αστυνομικό – Καταδίωξη με πυροβολισμούς [vid] | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη μία σήμερα τα ξημερώματα, μέλη του ΟΠΈ Πάφου, εντόπισαν όχημα, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 6 Οκτωβρίου, 2018 στην Πάφο.

Έγινε σήμα στον οδηγό του να σταματήσει, χωρίς ωστόσο να το πράξει, οδηγώντας το όχημα προς το μέρος του περιπολικού, ενώ ρίφθηκε προειδοποιητικός πυροβολισμός από τα μέλη της Αστυνομίας.

Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, παραβιάζοντας κόκκινους σηματοδότες, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα.

Στη συνέχεια, οδήγησε το όχημα σε πεζόδρομο συγκροτήματος διαμερισμάτων, όπου προσέκρουσε σε περιτοίχισμα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Ο οδηγός εξήλθε από το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά ανακόπηκε από μέλος της Αστυνομίας. Κατά τη σύλληψη του, προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πρόσωπο ηλικίας 14 ετών, το οποίο συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση αριστερού χεριού και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Το ΤΑΕ και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Δείτε τι κατέγραψε το πλούσιο χθεσινοβραδινό αστυνομικό ρεπορτάζ  από την Πάφο:

MM