Λευκωσία: Απίστευτη απάτη 2 υπαλλήλων κινητής τηλεφωνίας σε συνεργασία με ΜΜΑΔίτη με εταιρικά δωροκουπόνια και λαθρεμπόριο ηλεκτρικών συσκευών

Λευκωσία: Απίστευτη απάτη 2 υπαλλήλων κινητής τηλεφωνίας σε συνεργασία με ΜΜΑΔίτη με εταιρικά δωροκουπόνια και λαθρεμπόριο ηλεκτρικών συσκευών | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου 2018, 45χρονος και 33χρονος, φέρονται να κατάρτιζαν πλαστά συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας, με την εταιρία τηλεφωνίας όπου εργάζονταν, εξασφαλίζοντας έτσι δωροκουπόνια της εταιρίας. Τα εν λόγω δωροκουπόνια, φέρονται να τα εξαργύρωναν με προϊόντα από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, αποσπώντας έτσι συσκευές συνολικής αξίας €140,000 περίπου.

Από την εξέταση της υπόθεσης, φαίνεται ότι τα πιο πάνω προϊόντα, πωλούνταν στη συνέχεια στον 44χρονο, σε χαμηλότερη τιμή από την αξία τους. Ακολούθως ο 44χρονος φέρεται να τα διέθετε προς πώληση μέσω διαδικτύου.

Εναντίον των τριών προσώπων, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων ο 44χρονος και ο 45χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ ο 33χρονος καταζητείται.

MM