Alex

Αυτός ο μπλόγκερ έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα στο YouTube, όπου έχει ήδη περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια συνδρομητές. Ο Bezumnyy_alex κάνει βίντεο για τη ζωή του, τα οποία κερδίζουν εκατομμύρια προβολές.

Τι είναι γνωστό για τον blogger

Το πραγματικό όνομα του δημοφιλούς youtuber είναι Alexei. Γεννήθηκε το 1977 στο χωριό Dubovskoye της περιοχής Rostov. Τώρα είναι 46 ετών. Για κάποιο χρονικό διάστημα έζησε στην πόλη μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο. Στη συνέχεια αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό για να βοηθήσει τους γονείς του. Άρχισε να γυρίζει διάφορα βίντεο για την αγροτική ζωή, χωρίς να υποψιάζεται ακόμα ότι αυτό θα τον έκανε έναν από τους πιο δημοφιλείς αγροτικούς μπλόγκερ.

Αυτή η μορφή και η απλότητα της επικοινωνίας του Alexei βρήκαν γρήγορα το κοινό του και άρχισε να ασχολείται ενεργά με το βίντεο-μπλογκ στο YouTube. Διαθέτει επίσης σελίδες στο TikTok και στο Telegram.

Παρά την τεράστια δημοτικότητα, καταφέρνει να κρύβει πολλά γεγονότα από τη ζωή του. Το επώνυμό του δεν είναι αξιόπιστα γνωστό. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το επώνυμό του είναι Sergeev, αν και ο ίδιος ο μπλόγκερ δεν το επιβεβαιώνει.

Τι γυρίζεται

Ο Alexei δημοσιεύει βίντεο διαφόρων μορφών στο κανάλι του. Το κύριο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία για τις ιδιαιτερότητες της ανθρώπινης ζωής στην ύπαιθρο. Πειραματίζεται συνεχώς με τις μορφές. Για παράδειγμα – συγκρίνει μοτοσικλέτες ή αυτοκίνητα, λέει για την επισκευή ενός νέου σπιτιού. Αλλά το κύριο τσιπ – τρελά πειράματα, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου του ψευδωνύμου του.

Δοκίμασε ένα αυτοσχέδιο τρίκυκλο, έριξε κάτω κάνιστρα με καμένη βενζίνη, έριξε ένα αυτοκίνητο πάνω σε ένα σκούτερ και πολλά άλλα. Και γιορτάζοντας 600.000 συνδρομητές στο κανάλι έκαψε ένα VAZ ζωντανά στον αέρα.

Εκτός από τα ολοκληρωμένα βίντεο, του αρέσουν και οι σύντομες μορφές, τις οποίες δημοσιεύει στο YouTube και το TikTok. Σε αυτά μιλάει για τη ζωή του.

Όσο για το μέγεθος του εισοδήματος του Alexei, μπορείτε να τον ζηλέψετε. Σύμφωνα με την υπηρεσία Social Blade, κατά μέσο όρο κερδίζει περίπου 10.000 δολάρια το μήνα. Παίρνει χρήματα χάρη στους συνδρομητές στο κύριο κανάλι του στο YouTube. Συνεργάζεται επίσης με διάφορους διαφημιστές. Κάποια από τα χρήματα που παίρνει από τις ροές, όταν οι συνδρομητές του κάνουν δωρεές.

Αλλά το πραγματικό εισόδημα μπορεί να είναι πολύ υψηλότερο, επειδή εκτός από το YouTube, έχει διαταχθεί να διαφημιστεί στο Telegram. Διαφημίζει το διαδικτυακό καζίνο Daddy, το οποίο του αποφέρει επιπλέον χρήματα.

Χάρη στην απλότητα, την ψυχραιμία και την αίσθηση του χιούμορ του, ο Alexey έχει μεγάλη δημοτικότητα και αναπτύσσεται ως blogger. Βελτιώνει την ποιότητα των βίντεο του, προσπαθεί να τα κάνει ενδιαφέροντα. Αλλά το πιο σημαντικό, απέδειξε με το παράδειγμά του ότι δεν έχει σημασία από πού έρχεστε ή πού ζείτε – αν αγαπάτε πραγματικά αυτό που κάνετε, θα σας φέρει σίγουρα ευχαρίστηση, χρήματα και δημοτικότητα.