Πέρα Χωριό: Κυνηγοί άνοιξαν πυρ μεταξύ τους – Πυροβόλησαν 63χρονο στο πρόσωπο

– 63χρονος κατήγγειλε ότι τέσσερις κυνηγοί πυροβόλησαν εναντίον του τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο
– Οι φερόμενοι ως δράστες που εντοπίστηκαν υποστηρίζουν ότι πυροβόλησε πρώτος ο 63χρονος εναντίον 38χρονου
– Εντοπίστηκαν σφαιρίδια σε διάφορα σημεία του σώματός του παραπονούμενου ενώ επηρεάστηκε και η οπτική οξύτητα στο δεξί του μάτι

Η Αστυνομία διερευνά καταγγελία που έγινε από 63χρονο ότι, γύρω στις 8 το πρωί χθες, καθώς ενώ κυνηγούσε, λογομάχησε με άλλους κυνηγούς με αποτέλεσμα τέσσερις από αυτούς να αρχίσουν να εξαπολύουν πυρά εναντίον του, τραυματίζοντας τον μάλιστα στο πρόσωπο!

Τραυματίας απεχώρησε ο 63χρονος καταγγέλοντας το περιστατικό και εν συνεχεία μετά από εντατικές έρευνες η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τα τρία από τα τέσσερα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Σύμφωνα με την κατάθεσή τους στην Αστυνομία κατήγγειλαν ότι αυτός που πρώτος πυροβολήσε ήταν ο 63χρονος εναντίον ενός εκ της παρέας, ενός 38χρονου, τραυματίζοντας τον στο αυτί, το λαιμό και το αριστερό πόδι.

Στους δύο τραυματίες παραχωρήθηκαν ιατρικά έντυπα και επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου στον 63χρονο εντοπίστηκαν σφαιρίδια σε διάφορα σημεία του σώματός του και αφαιρέθηκαν, ενώ διαπιστώθηκε ότι επηρεάστηκε η οπτική οξύτητα στο δεξιό του μάτι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε ενώ ο 38χρονος υποβάλλεται ακόμη σε εξετάσεις.

Εξάλλου, οι κάτοικοι στο Πέρα Χωριό είναι ανάστατοι από το περιστατικό, με κάποιους να αναφέρουν ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό στο οποίο άναψαν επικίνδυνα τα αίματα, ωστόσο αυτή την φορά υπήρξαν και τραυματίες, και δεν είναι λίγοι που εκφράζουν φόβους ότι την επόμενη φορά μπορεί να μην αποφευχθούν τα χειρότερα.