Ερωτικές υπηρεσίες… για όλα τα γούστα πρόσφερε παράνομος οίκος ανοχής

Ερωτικές υπηρεσίες για κάθε γούστο κανόνιζε 54χρονη από τη Σρι Λάνκα, η οποία είχε μετατρέψει το διαμέρισμά της στη Λευκωσία σε οίκο ανοχής.
Η κατηγορούμενη παραδέχθηκε ενοχή ενώπιον του Δικαστηρίου για αδικήματα διατήρησης οίκου ανοχής και αποζήν από κέρδη πορνείας.

Συγκεκριμένα, η 54χρονη κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού των πελατών της εισπράττοντας ως προμήθεια 20% της αμοιβής. Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν συνεργάτης της κυπριακής Αστυνομίας προσήλθε στο διαμέρισμα ως ενδιαφερόμενος για απόλαυση ερωτικών υπηρεσιών. Στην είσοδο συνάντησε την 54χρονη, η οποία του υπέδειξε δύο κοπέλες που «εργάζονταν» στον παράνομο οίκο ανοχής, και αφού το «δόλωμα» πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, είχε σεξουαλική επαφή και με τις δύο γυναίκες συγχρόνως.

Ακολούθησε έφοδος από την Αστυνομία, η οποία προέβη στη συλλογή των σχετικών τεκμηρίων και στη σύλληψη της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών στην 54χρονη από τη Σρι Λάνκα, η οποία οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές.