Εντοπίστηκε γενετικό υλικό στο διαμέρισμα που δολοφονήθηκε η όμορφη Ντανιέλα – Παρέλαση μαρτύρων

  • Πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως η Αστυνομία να έχει πιάσει την άκρη του νήματος στην δολοφονία της 36χρονης
  • “Παρέλαση μαρτύρων στους ανακριτές της υπόθεσης από τον στενό κύκλο της δολοφονηθείσας
  • Έγκλημα πάθους, ζήλειας ή/και τιμής πίσω από τον μαρτυρικό θάνατο της Μολαβής καλλονής
    Ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας προχωρούν με καταιγιστικό ρυθμό κάποιο νέο στοιχείο φέρεται να έχει εντοπιστεί στον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις οποίες με επιφύλαξη προς το παρόν παραθέτουμε, έχει βρεθεί εντός του διαμερίσματος, όπου ξεψύχησε πισθάγκωνα δεμένη η 36χρονη Ντανιέλα Ρόσκα, γενετικό υλικό, το οποίο θα μπορούσε να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση που συγκολινίζει το Παγκύπριο.

Να θυμίσουμε ότι η άτυχη Ντανιέλα είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα το βράδυ της Κυριακής (1/11), ωστόσο ο θάνατός της είχε επέλθει αρκετά νωρίτερα, ενώ όταν ο δράστης απεχώρησε από το διαμέρισμα, εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή… Kατόπιν της ιατροδικαστικής γνωμάτευσης ο θάνατος της 36χρονης καλλονής οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ασφυξία από εισρόφηση αίματος και εμεσμάτων.

Ωστόσο, η Αστυνομία φέρεται να εντόπισε γενετικό υλικό μέσα από το διαμέρισμα της, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη οδό Τουζ Χανέ στην περιοχή Μακένζυ, στη Λάρνακα, το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Δείγμα του DNA που εντοπίστηκε έχει σταλεί για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, οπότε και η αστυνομία τελεί πλέον εν αναμονή.

Εκ παραλλήλου, οι ανακρίσεις συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό, καθώς στο ΤΑΕ Λάρνακας έχουν ήδη προσέλθει για ανάκριση οκτώ άνδρες από το φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον, καθώς και κάποιες φίλες της, ενώ νωρίτερα στην Κύπρο αφίχθη και ο ένας εκ των γονιών της άτυχης γυναίκας.