Απίστευτο περιστατικό – Πατέρας εγκατέλειψε βρέφος 8 μηνών και βγήκε για ποτό!

– 38χρονος εγκατέλειψε το βρέφος του στην οικία και βόλταρε μεθυσμένος – Το μωρό εντόπισε μόνο του στο σπίτι η Αστυνομία που έψαχνε τον οδηγό όταν αυτός παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα – Το αντιλήφθηκαν από ανοιχτό παράθυρο της ισόγειας οικίας – Βρισκόταν σε βρεφικό κρεβάτι και έκλαιγε συνεχώς

38χρονος κάτοκος Παραλιμνίου εγκατέλειψε το βρέφος του στην οικία και βόλταρε μεθυσμένος. Το μωρό εντόπισε μόνο του στο σπίτι η Αστυνομία που έψαχνε τον οδηγό όταν αυτός παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα ότι γύρω στις 11.30 χθες βράδυ, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στη λεωφόρο Πρωταρά, στο Παραλίμνι, έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει. Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο και συνέχισε την πορεία του.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην οικία του οδηγού για εντοπισμό του και κατά την άφιξή τους, αντιλήφθηκαν από ανοικτό παράθυρο της ισόγειας οικίας να βρέφος, το οποίο βρισκόταν σε βρεφικό κρεβάτι και έκλαιγε συνεχώς. Τα μέλη της Αστυνομίας κάλεσαν τους ενοίκους της οικίας να ανοίξουν χωρίς καμία ανταπόκριση.

Ύστερα από λίγο στο σπίτι έφτασε ο 38χρονος οδηγός και διαπιστώθηκε ότι είναι ένοικος και πατέρας του βρέφους.
Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι στην οικία δεν υπήρχε ενήλικο πρόσωπο και πως το 8μηνο βρέφος είχε εγκαταλειφθεί προσωρινά από τους γονείς του.

Ο 38χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 90μg αντί 22μg και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα. Τη φροντίδα του βρέφους ανέλαβε η μητέρα του, η οποία είχε ενημερωθεί για το περιστατικό.

Ο 38χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε σχέση με την εγκατάλειψη του βρέφους, κατηγορήθηκε γραπτώς και η 28χρονη μητέρα του.