Πυρ και μανία Απολλωνίστες με ΔΗΣΥ ζητούν να καταθέσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια!

Παρά την εγνωσμένη στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη στον Απόλλωνα Λεμεσού, οι οπαδοί της ομάδας εμφανίζονται και αυτοί πλόεν εξαιρετικά απογοητευμένοι από την τροπή που έχουν λάβει τα πράγματα στο βαριά πολιτικοποιημένο κυπριακό ποδόσφαιρο, εν μέσω των βαρύτατων καταγγελιών του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού για κατευθυνόμενη διαιτησία που τελεί σε διατεταγμένη υπηρεσία

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στα ματς του Σαββατοκύριακου, καθώς τα σφυρίγματα της διαιτησίας προβλημάτισαν έντονα πολλούς, σε σημείο ο ίδιος ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ να προβεί σε βαρύτατες καταγγελίες για το παραπαίον κυπριακό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα εις βάρος του Συνδέσμου των Διαιτητών, αλλά και της προστασίας που αυτοί τυγχάνουν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Το κυπριακό ποδόσφαιρο, όντας έντονα πολιτικοποιημένο, είναι γνωστό ότι η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών του Απόλλωνα Λεμεσού προέρχονται από τον χώρο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Μεγάλη μερίδα όμως των οπαδών της ομάδας δηλώνει απερίφραστα την δυσαρέσκειά του για την εμπλοκή του ΔΗΣΥ με την αναφανδόν στήριξή του στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, της οποία επίσης η μεγάλη μάζα των οπαδών του προέρχεται από τον χώρο του ΔΗΣΥ.

Οι Απολλωνίστες πλέον πνέουν τα μένεα κατά της διαιτησίας για κάκιστες διαιτησίες, ενώ κατηγορούν και συγκεκριμένους βουλευτές του ΔΗΣΥ για την αρνητική τους εμπλοκή στα της ομάδας.

Σε αυτή την ατμόσφαιρα αρκετοί οπαδοί της ομάδας της Λεμεσού έχουν εκφράσει πλέον την επιθυμία τους να καταθέσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια, σε μια έντονη κίνηση διαμαρτυρίας για το ίδιο τους το κόμμα και την εμπλοκή του στα του ποδοσφαίρου, λόγω της αναφανδόν υποστήριξης του κόμματος στον ΑΠΟΕΛ.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται επίσης και η “καταδρομική” επιχείρηση οπαδών της Ανόρθωσης στην Λάρνακα κατά του Σωματείου του ΣΥΦΙ του ΑΠΟΕΛ.