Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας…

  • Το www.newsit.com.cy κερδίζει καθημερινά το στοίχημα της ενημέρωσης
  • Αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, ειδήσεις από την Κύπρο, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Το newsit.com.cy ήρθε να “ανατρέψει” την ενημέρωση στην Κύπρο και να δώσει νέα διάσταση στον όρο “είδηση”. Χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς παρωπίδες και “δεσμεύσεις”, αλλά με μοναδική δέσμευση την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, το newsit βρίσκεται σε συνεχή και εντυπωσιακή ανοδική πορεία, έχοντας στο πλευρό μας χιλιάδες συμπολίτες μας που μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους.

Μπορεί οι επίσημες μετρήσεις ενός ουδέτερου εξειδικευμένου site, όπως δείχνουν και οι σχετικοί δείκτες από το www.alexa.com, να αποδεικνύουν ότι το newsit.com.cy κερδίζει τις εντυπώσεις σημειώνοντας αξιοζήλευτα αποτελέσματα, μόλις δύο μήνες μετά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, μεγαλύτερη όμως επιβεβαίωση της προσπάθειάς μας αποτελούν οι δεκάδες χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες σε καθημερινή βάση.

Μπορείτε να γίνετε οι δικοί μας “ρεπόρτερ”, στέλνοντάς μας τις καταγγελίες σας και τα σχόλιά σας, με φωτογραφίες και βίντεο, μέσα από την ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία, τα αθλητικά με μία διαφορετική ματιά. Την αδέσμευτη ματιά και την εγκυρότητα του newsit.com.cy

Το επιτελείο, η δημοσιογραφική ομάδα και οι τεχνικοί του newsit.com.cy σας ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη σας.
Υπόσχεσή μας να γινόμαστε κάθε μέρα πιο μαχητικοί.

Newsit.com.cy. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, στην καρδιά των εξελίξεων. Μείνετε συντονισμένοι!