Θρίλερ στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν – Πέρασε τελικά από την Κύπρο;

Θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το ζευγάρι, με το όποιο ζούσε η μικρή που μοιάζει στην αγνοούμενη Μαντλίν ενώ, ειδοποιήθηκαν όλα τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.

Μια δήλωση ενός άντρα πριν από ένα περίπου μήνα, έφερε ξανά στο φως την υπόθεση της απαγωγής της μικρής Μαντλίν από την Πορτογαλία το 2007 που συγκλόνισε όλο τον κόσμο, λέγοντας ότι «το κοριτσάκι αυτό ζούσε διπλά από το σπίτι μου στην Αγία Νάπα»

Οι έρευνες της αστυνομίας στην Κύπρο ήταν εντατικές , χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού όπως αποκαλύφθηκε, η οικογένεια των Βρετανών, έφυγε από την Κύπρο, χωρίς ωστόσο ν’ ανταποκριθεί στις μέχρι τώρα εκκλήσεις της Αστυνομίας στη Κύπρο όσο και της Interpol.

Το κορίτσι το όποιο φοιτούσε σε σχολειό, αναζητήθηκε, όμως το πιστοποιητικό γέννησης και η φωτογραφία που δόθηκε στην αστυνομία, δεν αφήναν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης στις αρχές , αφού τα στοιχειά δεν ήταν κοινά με αυτά της Μαντλίν

Από την άλλη όμως, όπως υποστηρίζει ο Π. Παρασκευά «Δείξαμε την φωτογραφία του κοριτσιού στους κατοίκους της περιοχής, οι όποιοι, επιβεβαίωσαν ότι ήταν το παιδί που ζούσε διπλά τους. Όταν σύγκριναν την εικόνα με εκείνη στη δημοσίευση του περιοδικού, δεν ήταν τόσο σίγουροι αν ήταν όντως η Μαντλίν, αλλά όλοι θεώρησαν ότι αξίζει να διερευνηθεί η υπόθεση.

Τώρα οι έρευνες, με την βοήθεια και της Scotland Yard, επικεντρώνονται στο να βρεθεί τελικά η οικογένεια με τα τρία παιδιά, 2 αγόρια ηλικίας 2 και 7 ετών αντίστοιχα καθώς και το κοριτσάκι που πιστεύεται από μαρτυρία ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν, ώστε να περάσει από εξέταση DNA και να λυθούν τα ερωτήματα αν είναι όντως το συγκεκριμένο κορίτσι που ψάχνει όλος ο κόσμος από το 2007