Κηδεύτηκε ο Τούρκος παρουσιαστής μετά το έγκλημα πάθους

Κηδεύτηκε στο Τζεγκέλκιοϊ της Κωνσταντινούπολης ο Τούρκος παρουσιαστής, Βατάν Σασμάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε με τρεις σφαίρες πισώπλατα από το πρώην μανεκέν, Φιλίζ Ακέρ, το απόγευμα της Κυριακής, σε γνωστό πολυτελή ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης.
Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η έγκυος σύζυγός του, Βατάν, την οποία προσπαθούσε να παρηγορήσει η μητέρα του παρουσιαστή.

Προσωπικότητες από όλη την Τουρκία βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετίσουν τον παρουσιαστή.

Στο μεταξύ άρχισαν να ξεδιπλώνονται οι λεπτομέρειες της δολοφονίας έπειτα από έλεγχο των κινητών τηλεφώνων τόσο του παρουσιαστή όσο και του μανεκέν που τον δολοφόνησε, ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτηματικά.

Σύμφωνα με την αυτοψία η μία σφαίρα χτύπησε τον Σασμάζ από απόσταση πισώπλατα ενώ κατευθυνόταν προς την πόρτα για να φύγει ενώ οι άλλες τρεις σφαίρες από κοντινή απόσταση.

Η δράστης, η οποία είχε κάνει στο παρελθόν απόπειρα αυτοκτονίας, αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο και το πτώμα της βρέθηκε να κοιτάει προς το ταβάνι.

Στο μεταξύ διέρρευσε λεπτομέρεια που δείχνει ότι το πρώην μανεκέν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία. Συγκεκριμένα, πριν τέσσερις μήνες, αγόρασε οικογενειακό τάφο στην Τούζλα της Κωνσταντινούπολης για 25 χιλιάδες τουρκικές λίρες (6 χιλιάδες ευρώ) και μάλιστα στον τάφο έγραψε το όνομά της και την ημερομηνία γέννησής της.

Πληροφορίες λένε επίσης ότι η Ακέρ βρισκόταν σε πολύ δεινή οικονομική κατάσταση.