Αυτός είναι ο μεθυσμένος Τούρκος που πέρασε τα ελληνικά σύνορα

Αυτός είναι ο μεθυσμένος Τούρκος που πέρασε τα ελληνικά σύνορα | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με το thrakinea.gr, ο Τούρκος πολίτης που κατηγορείται ότι πέρασε παράνομα τα σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας, στις Καστανιές, υποστήριξε ότι θέλει να πάει στα παιδιά του στη Σουηδία και πως την ώρα που πέρασε τα σύνορα ήταν μεθυσμένος.

Το δικαστήριο επέβαλε στο στον συλληφθέντα 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ. Συμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος είναι κουρδικής καταγωγής. Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε ότι ο άνδρας δεν είναι Κούρδος και ότι αυτή την ώρα, είναι στην Εισαγγελία…

Πως τον συνέλαβαν

Οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν, έλεγαν ότι τέσσερις Τούρκοι πολίτες σε κατάσταση μέθης προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα και Τούρκοι στρατιώτες επιχείρησαν να τους αποτρέψουν, πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό.

Οι τρεις από τους τέσσερις Τούρκους πολίτες ακινητοποιήθηκαν, ενώ ο τέταρτος πέρασε τη συνοριακή γραμμή και βρέθηκε σε ελληνικό έδαφος.

Συγκεκριμένα, ένας Τούρκος πολίτης, κουρδικής καταγωγής, άρχισε να τρέχει με κατεύθυνση από το τουρκικό τελωνείο προς την ελληνική πλευρά των συνόρων. Αφού επιχείρησαν να τον σταματήσουν, οι Τούρκοι στρατιώτες πυροβόλησαν στον αέρα.

Ο Τούρκος κατάφερε τελικά να φτάσει στην ελληνική πλευρά όπου και συνελήφθη από τους Έλληνες στρατιώτες. Στον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διαμένει μόνιμα στα Άδανα ενώ είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Πηγή φωτογραφίας: thrakinea.gr

MM