Ενίσχυση διμερούς εμπορίου αναμένουν οι επιχειρηματίες από επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα

Ενίσχυση διμερούς εμπορίου αναμένουν οι επιχειρηματίες από επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με το Ανατολού, ο Τεβφίκ Μπιλγκέν θεωρεί ότι οι εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο ωστόσο εκτιμά ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από αύξηση της βιομηχανικής της παραγωγής.

Ο Τεβφίκ Μπιλγκέν αναφέρει ότι οι τουρκικές επενδύσεις προς την Ελλάδα θα μπορούσαν να αυξηθούν την ώρα που η ανεργία είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη, ωστόσο τα γραφειοκρατικά προβλήματα εμποδίζουν τους Τούρκους επενδυτές να προβούν σε επιχειρηματικές κινήσεις.

Στο μεταξύ σύμφωνα επίσης με το ‘Ανατολού’, η τουρκική αποστολή θα μείνει στο ξενοδοχείο ‘Μεγάλη Βρετανία’ ενώ από τη Δευτέρα οι όροφοι 7 και 8 έχουν ελεγχθεί από τις ειδικές δυνάμεις ασφαλείας του Ταγίπ Ερντογάν που έφτασαν στην Αθήνα. Η πρόσβαση στους δύο αυτούς ορόφους του ξενοδοχείου απαγορεύεται ακόμη και για το προσωπικό του ξενοδοχείου. Επίσης έχει επίσης στηθεί μία μεγάλη ηλεκτρονική ‘ομπρέλα’ ασφαλείας από ιδιωτικά αυτοκίνητα τα οποία θα ελέγχουν την κάθε κίνηση των 10 τεθωρακισμένων οχημάτων που θα συνοδεύουν τον Ταγίπ Ερντογάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αστακός η Αθήνα για τη σημερινή επίσκεψη Ερντογάν – Στους δρόμους περίπου 3.000 αστυνομικοί

Ερντογάν: Προκαλούν με την Θράκη πριν καν γίνει η επίσκεψη – «Αυτή είναι η μέρα της Τουρκίας»!

 
MM