Μυστήριο και τρόμος στην παραλία που ξέβρασε 13 ανθρώπινα πόδια! [pics]

Μυστήριο και τρόμος στην παραλία που ξέβρασε 13 ανθρώπινα πόδια! [pics] | Newsit.com.cy

Το ανθρώπινο πόδι εντοπίσθηκε μέσα στο παπούτσι, καθώς και ένα ακόμη κομμάτι του κάτω άκρου από τον διερχόμενο με τον σκύλο του, ωστόσο πρόκειται για το 13ο πόδι που ξεβράζει η θάλασσα στην ακτή την τελευταία δεκαετία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής των ερευνών της μυστηριώδους υπόθεσης που προκαλεί τρόμο αλλά έχει παράλληλα εξάψει την φαντασία πολλών, και τα 12 πόδια που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα είναι ανθρώπινα. Μάλιστα οι εξετάσεις έδειξαν πως ανήκουν σε έξι άτομα…

Εντούτοις από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν καταδεικνύουν κάποια εγκληματική ενέργεια, ωστόσο οι Αρχές ακόμα τουλάχιστον δεν έχουν παράσχει την οποιαδήποτε άλλη διευκίνιση ως προς τα αίτια της μακάβριας αυτής ανακάλυψης.

Η αστυνομία του Καναδά, από κοινού με τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες, επιχειρούν να ανακαλύψουν σε ποιον ανήκε το πόδι που εντοπίστηκε αυτή τη φορά, αλλά και τα αίτια θανάτου του.

Παράλληλα υπό εξέταση βρίσκονται όλα τα αρχεία εξαφανισθέντων ατόμων ώστε να διαπιστωθεί αν το μέλος ανήκει σε κάποιον εξ’ αυτών.

Εξάλλου, δεν έχει ξεκαθαριστεί γιατί έχουν ξεβραστεί τόσα πολλά ανθρώπινα μέλη στις ακτές της Βρετανικής Κολομβίας. «Δεν μπορώ να δώσω κάποιον λόγο», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ιατροδικαστή και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κανένα στοιχεία που να δείχνει πως αυτές οι υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους».

Πηγή: sigmalive.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζόκερ: Παφίτης ο ένας υπερτυχερός εκατομμυριούχος!

Δολοφονία «Αμερικάνου»: «Ήταν καλό παιδί αλλά όταν έπινε ξέφευγε»

Ανατροπή στην σεξουαλική κακοποίηση 6χρονης – Είχε πέσει στα «μαλακά» ο 36χρονος παιδόφιλος

Στη φυλακή πασίγνωστος ραδιοφωνικός παραγωγός! Kόμπαζε για τον βιασμό της 11χρονης κόρης της συντρόφου του

Πα-τέρας βίαζε και εξέδιδε σε σαδομαζοχιστικά όργια την 11χρονη κόρη του! «Ήταν διασκεδαστικό»

Τον «πρόδωσε» το σημάδι στο πέος – Στην φυλακή ο 40χρονος για τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 11χρονης ανηψιάς του

MM