Τρόμος στο Λονδίνο με τεράστια πυρκαγιά σε πολυκατοικία! [pics]

Τρόμος στο Λονδίνο με τεράστια πυρκαγιά σε πολυκατοικία! [pics] | Newsit.com.cy

H πυρκαγιά ήταν ορατή από χιλιόμετρα μακριά και περίπου 50 ένοικοι των διαμερισμάτων αναγκάστηκαν να σπεύσουν να βγουν από το κτίριο και το πυροσβεστικό σώμα να αναπτύξει μεγάλη δύναμη για την κατάσβεσή της τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Δεκαπέντε οχήματα και περίπου 100 πυροσβέστες βρέθηκαν στο βορειοδυτικό τμήμα του Λονδίνου, οι οποίοι βοήθησαν δύο ανθρώπους να βγουν από τον πρώτο όροφο.

Προβολή εικόνας στο Twitter
«Η πυρκαγιά πιστεύεται ότι άρχισε σε διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο. Εξαπλώθηκε στην οροφή του κτιρίου και στα αρχικά της στάδια, ήταν ορατή από απόσταση μιλίων (χιλιομέτρων) σε όλη την περιοχή», δήλωσε ο Κλέντον Μάρεϊ, αξιωματικός του πυροσβεστικού σώματος.

Η πυροσβεστική κλήθηκε στις 01:04. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν είναι γνωστά ακόμη. Περίοικοι ανήρτησαν φωτογραφίες και βίντεο του γεγονότος σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Το περασμένο καλοκαίρι, μια καταστροφική πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ, στο δυτικό Λονδίνο, στοίχισε τη ζωή σε 72 ανθρώπους που παγιδεύτηκαν στα διαμερίσματά τους, καθώς τα εύφλεκτα υλικά που είχαν χρησιμοποιηθεί για την επικάλυψη του κτιρίου συνέβαλαν οι φλόγες να εξαπλωθούν με μεγάλη ταχύτητα.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ ΑΠΕ – ΜΠΕ

MM